2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:30

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústrašín remizoval na svém hřišti s Jiřicemi 2:2


Branky


6

V 8. kole OP Pelhřimov přivítal TJ FC Ústrašín na svém hřišti tým z Jiřic. Domácí si chtěli připsat další vítězství v řadě. Hostující Jiřice přijely do Ústrašína odčinit potupnou prohru 0:4 s rezervou Pelhřimova. Toto sobotní utkání slibovalo fotbalovým fanouškům zajímavý duel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Od prvních minut bylo utkání velmi vyrovnané. Ačkoliv se odehrávalo mnoho osobních soubojů ve středu hřiště, tak mohly být k vidění zajímavé brankové příležitosti. Hosté poté nechali často vyniknout domácího brankáře Rohovce, který svými zákroky dokázal zneškodnit slibné střelecké pokusy. Domácí si také vytvořili několik střeleckých příležitostí, ale pokusy Nápravníka, Sekničky a Šmída za zády Ondřeje Beránka neskončily. Nejnebezpeční situaci měl na svědomí ústrašínský Tomáš Jírů, který nejprve neproměnil samostatný únik a poté nedokázal využít závaru v  hostující obraně a svou střelu umístit mezi tři tyče. První poločas žádnou změnu skóre nepřinesl a tak se do kabin odcházelo za vyrovnaného stavu 0:0.

Hosté dokázali vyrovnat až v samotném závěru utkání

Tempo druhého poločasu se podobalo tomu v úvodním dějství, ale s tím rozdílem, že ve druhém poločase došlo ke vstřelení branek. O úvodní branku utkání se postaral hostující kapitán Příhoda, který využil nedorozumění v domácí obraně, kdy se ocitnul sám na zadní tyči a přesně mířený centr za obranu dokázal se štěstím dostat za záda Davida Rohovce. Od 59. minuty tak museli domácí dohánět jednobrankou ztrátu. Po nevyužití několika rohových kopů a především dvou slibných střel střídajícího utočníka Vonáska se přece jenom v 79. minutě dočkali vyrovnaní. Krásně zahraný rohový kop z kopačky Tomáše Kubisky dostal do brány domácí stoper Radek Popelka. Ústrašín byl po vstřelení vyrovnávací branky byl při chuti a cítil příležitost utkání otočit. V 86. minutě se mu to podařilo. Na přesný centr si naběhl důrazný Vonásek a krásnou hlavičkou poslal domácí do vedení. Obrat byl dokonán a nikdo z přítomných si už nemyslel, že by tři body nezůstaly doma. Ovšem proti byli hráči z Jiřic, kteří využili míče rozhodčího a v poslední minutě po nedůrazu v domácí defenzivě dokázali vyrovnat. Autorem branky byl Vladislav Zach. Oba soupeři se nakonec museli smířit pouze s bodem, ačkoliv pro domácí měl tento bod hořkou pachuť. Vzhledem k vývoji utkání a počtu příležitostí však byla remíza zasloužená.

V dalším kole se představí Ústrašín na hřišti Kamenice, která se po sedmi odehraných zápasech drží na 2. příčce soutěže. Naopak Jiřice čeká utkání na domácím hřišti, kde přivítá tým z Horní Cerekve, jenž se po suverenním vítězství z Počátek pyšní na třetím místě tabulky.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - P. Seknička [-] (83. P. Seknička [-] ) , M. Šoula [-] , V. Šmíd [-] (51. J. Vonásek [-] ) , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] , P. Mareš [-] , P. Nápravník [-] , O. Habáň [-] (76. T. Křech [-] ) , R. Popelka [-] , D. Bílý [-]

SK Jiřice
O. Beránek [-] - J. Řezáč [-] (46. V. Zach [-] ) , P. Příhoda [-] , P. Pech [-] , M. Jirků [-] , J. Dvořák [-] , J. Plaček [-] (46. V. Křepinský [-] ) , T. Jůzl [-] , J. Vincenc [-] , M. Petřík [-] , P. Novák [-]

ŽK: 14. D. Rohovec , 35. V. Šmíd , 88. J. Vonásek - 87. P. Příhoda , 88. M. Jirků .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CIRHAN Miloš - ŠNICER Jan (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Adam Kotrč
Tip experta: výhra hostů

Hosté disponují velice kvalitní obranou a nebezpečnými protiútoky. V tomto utkání zvítězí.

Tip: výhra hostů