2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neobvyklá návštěva v divizi. Na duel Sedlčan s Karlovými Vary přišlo 1 480 diváků!


Branky


0

Brzké a pozdní góly rozhodly o dělbě bodů, loterii pokutových kopů pak zvládli domácí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se na jednu bránu

V Sedlčanech se konala o víkendu pouť, možná i díky tomu přišlo na fotbal neuvěřitelné množství lidí. Možná také díky tomu, že jejich oblíbence čekala domácí divizní premiéra a navíc ještě s jedním z favoritů celé soutěže, Karlovými Vary.

 

A domácí se vrhli na svého soupeře hned od prvních minut. V 5. minutě rozjel akci Kvěch, nahrál Senftovi, ten posunul míč na rozběhnutého Dominika Němce, který přeloboval Strnada, a Tatran mohl slavit rychlé vedení - 1:0. Hosty jako by branka zaskočila a sedlčanští dál pokračovali ve vytváření gólovek. V 11. minutě byl blízko brance Kdolský po akci Senfta s Němcem, o dvě minuty později hlavičkoval autor první branky vedle. Za dalších pět minut se předvedl hezkou akcí Soldát, Senftovi ale střela sklouzla. Sedlčany dále byly důraznější, vyhrávaly osobní souboje a získávaly odražené balóny. Další příležitosti měli Kvěch, Brotánek, Kdolský nebo Němec, ani jeden ale neuspěl. Těsně před odchodem do šaten mohl navýšit vedení Kvěch, po Němcově přihrávce ale trefil jen obránce před opuštěnou bránou. První poločas patřil jednoznačně domácím.

Šťastné vyrovnání

Ve druhé půli se hra přeci jen vyrovnala a přelévala od vápna k vápnu. Posledních dvacet minut přineslo nápor hostů, kteří šli za vyrovnáním. V 72. minutě si vypracovali velkou šanci, gólovou střelu ale vyrazil Capouch špičkou kopačky mimo, podobně si počínal i v 80. minutě. Za další tři minuty mohl rozhodnout o vítězství Soldát, místo střely ale volil postup do vápna a jeho snaha vyšla vniveč. A mohlo ho to mrzet, protože v 85. minutě se Varům podařilo šťastně vyrovnat. Po nevinné standardce proklouzl po pokusu Martina Psohlavce míč domácímu gólmanovi pod nohami - 1:1.

Bod navíc pro Sedlčany

V pokutových kopech si ale Capouch pošramocenou reputaci hned v první sérii napravil, když lapil pokus karlovarského fotbalisty. Za domácí proměnili všichni exekutoři, tedy Pešek, Řehák, Vystyd, Brotánek a Kdolský. 

 

Sedlčany tak slaví zisk dvou bodů a před neuvěřitelnou kulisou 1 480 diváků se předvedly ve skvělém světle!

(Foto - http://fotbal.tatransedlcany.cz/, celou galerii naleznete na tomto odkazu)



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
J. Vystyd (Tatran Sedlčany): "Zápas začal za hustého deště, který pomalu odstupoval. Opět jsme dali rychlý gól, už v 5. minutě. První poločas jsme hráli krásný fotbal, někteří diváci říkali, že v Sedlčanech dlouho takový neviděli. Vary nás nejspíše lehce podcenily. Druhý poločas byl od nás celkem pasivní, kdy jsme už nehráli tak aktivně. A doplatili jsme na to brankou v 87. minutě, kdy výborně chytajícímu gólmanovi proklouzl míč. V penaltovém rozstřelu jsme všichni proměnili a náš gólman Capouch jednu chytil, a tak jsme mohli slavit vítězství."

FC Slavia Karlovy Vary
K. Tichota (Karlovy Vary): "V prvním poločase byli mnohem lepší domácí, my jsme se dostali více do hry až ve druhé půli, kdy jsme soupeře zatlačili a domácí hrozili jen z brejků. Nakonec jsme dokázali šťastně vyrovnat, ale z mého pohledu je remíza zasloužená."



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - T. Řehák [-] , J. Vystyd [-] , L. Brotánek [-] , P. Pešek [-] - M. Kdolský [-] , K. Kvěch [-] , P. Matoušek [-] (68. M. Dvořák [-] ) , L. Soldát [-] - D. Němec [-] , T. Senft [-] (68. P. Lípa [-] )

FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] - K. Plachý [-] (46. Z. Lhoták [-] ) , M. Pěkný [-] , T. Oslovič [-] , L. Mestl [-] - M. Polom [-] (86. R. Csemer [-] ) , J. Staněk [-] (70. M. Geňo [-] ) , L. Tůma [-] , P. Maňák [-] - K. Koubek [-] (64. J. Dušek [-] ) , M. Psohlavec [-]

ŽK: 18. P. Matoušek , 91. K. Kvěch - 27. T. Oslovič , 64. J. Staněk .
Hráči zápasu: D. Němec , M. Kdolský - M. Geňo .
Místo: Taverny. Počet diváků: 1480.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.