0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlčany v derby porazily Milevsko


Branky


0

Středočeský tým pokračuje na vítězné vlně, k výhře nad Milevskem mu stačila jediná branka...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šachová partie

Bez Němce, Dvořáka a Haase přijel rozjetý Tatran bojovat o další body do 30 km vzdáleného Milevska. První šanci měli hosté, po Matouškově akci vypálil Senft a domácí gólman Šmitmajer měl plné rukavice práce. Ve 30. minutě se musel předvést Capouch v brance hostů, po rohovém kopu vzduchotechniků dobře zakročil. Dále se prezentoval povedeným náběhem sedlčanský Kdolský, jeho centr ale nedokázal Brotánek přetavit v gól. Ve 42. minutě mělo Milevsko příležitost standardní situace, znovu se v dobrém světlě ukázal Capouch. 

 

První poločas připomínal spíše duel v šachu, ani jeden tým nechtěl udělat chybu...

Vystyd rozhodl

... naopak druhá půle byla o poznání fotbalovější. Po akci aktivního Matouška byl blízko gólu Senft. 53. minuta přinesla první (a zároveň poslední) branku zápasu. Sedlčany měly k dispozici trestný kop, ke kterému se postavil Kdolský. Jeho krásnou ránu vyrazil Šmitmajer pouze k Janu Vystydovi a ten nadvakrát dopravil balón do sítě. Tatranu jako by vstřelený gól vlil čerstvou krev do žil, v 60. minutě obešel Soldát tři protihráče, ale pálil pouze vedle. O deset minut později připravil režisér Matoušek šanci Kvěchovi, s jehož střelou si Šmitmajer poradil. Kdolského bomba v 80. minutě letěla nad. Domácí se snažili hrozit především ze standardek, se všemi si ale hosté v čele s Capouchem poradili. Velkou šanci ještě stihl spálit Senft, jenž z penaltového puntíku přestřelil, mrzet ho to ale nakonec nemuselo.

 

Před kulisou 400 diváků (z nichž bylo 250 ze Sedlčan) zvítězil Tatran těsně 1:0 a po třech kolech má tak na kontě krásných 8 bodů. 

 

Foto: David Štverák, celou fotogalerii naleznete na tomto odkazu



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Sedlčany
J. Voráček (Tatran Sedlčany): "První poločas připomínal spíš šachovou partii, vzhledem k tomu, že se dobře známe, protože spolu hodně kopeme přáteláky a podobně, tak nikdo nechtěl udělat chybu a zápas nebyl moc hezký ke koukání. Zato druhý poločas byl výrazně lepší, i možná po domluvě u nás v kabině se začali hráči více pohybovat po hřišti a řekl bych, že jsme zvítězili zaslouženě. Domácí hrozili v podstatě jen ze standardek."



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
J. Šmitmajer [-] - O. Kosobud [-] , J. Kosobud [-] , M. Málek [-] (65. J. Svojše [-] ) , J. Barda [-] (81. J. Suchan [-] ) - J. Michalec [-] (69. M. Suchan [-] ) , V. Bouška [-] , J. Knotek [-] (56. T. Kukučka [-] ) , J. Komárek [-] , F. Koutník [-] - V. Kosík [-] (76. J. Alexa [-] )

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - T. Řehák [-] , J. Vystyd [-] , L. Brotánek [-] , P. Pešek [-] - L. Soldát [-] (87. M. Sirotek [-] ) , P. Matoušek [-] (77. J. Čejda [-] ) , K. Kvěch [-] , M. Kdolský [-] - T. Senft [-] , P. Lípa [-] (89. V. Sůsa [-] )

ŽK: 38. J. Knotek , 76. F. Koutník - 40. T. Senft , 42. P. Lípa , 56. K. Kvěch .
Hráči zápasu: J. Vystyd , P. Matoušek .
Místo: Letní stadion tráva. Počet diváků: 400.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.