T. Senft 29.
2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj těžkých vah dospěl až k penaltám


Branky


0

Lídr ze Sedlčan přivítal Sokoly z Nového Strašecí a diváci viděli velmi zajímavý zápas. V prvním poločase se trefili Senft na jedné straně a Mrázek na straně druhé. Zbytek utkání byl více defenzivní a o vítězi musely rozhodnout pokutové kopy, po kterých se raduje domácí Tatran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas plný příležitostí

První poločas byl nabitý šancemi na obou stranách. V 6. minutě byl blízko gólu Němec, když vybojoval míč a položil si brankáře na kolena, aby nakonec střelu uspěchal a netrefil bránu. Za další tři minuty pálil těsně vedle šibenice Kdolský. Ve 22. minutě pak našel Dvořák hezkým pasem Němce, který znovu minul. Po necelé odehrané půlhodině hry se už domácí mohli konečně zaradovat. Dvořák přihrál Tomáši Senftovi, ten obešel obránce a poslal balón do protipohybu brankáře na přední tyč. Hráči Nového Strašecí se představili až ve 30. a 31. minutě, kdy měli dvě velké šance, v obou případech ale přestřelili Capouchovu bránu. Tato varování však Sedlčanům nestačila, a tak přišel trest. Vystyd neuhlídal náběh Jana Mrázka, který i přes obětavý zákrok domácího gólmana dokázal dostat míč až do sítě. Ve 43. minutě se v další šanci ocitl Němec, po Senftově centru ale hlavičkoval nad.

Klidnější druhá půlka

Defenzivnější druhý poločas ani zdaleka nenabídl takové množství příležitostí jako ten první. V 59. minutě střílel po Dvořákově centru vedle Kdolský. 82. minuta přinesla velmi pěknou akci domácích, Řehák našel Kdolského, ten si narazil s Němcem a křižným pasem vybídl Sirotka ke skórování. Střídající hráč domácích však trefil pouze tyč! Poslední šanci měli také domácí, Kvěchova rána gólem ale také neskončila. 

Penalty znovu pro Sedlčany

V pokutových kopech se hned na začátku zaskvěl hrdina minulého týdne Capouch, když chytil Ducárův pokus. Tatran nakonec zvítězil na penalty 6:5 a už má na kontě krásných 15 bodů, Nové Strašecí o dva body méně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
M. Kdolský (Tatran Sedlčany): "My i Nové Strašecí jsme se soustředili na defenzivu a nikdo nikoho téměř nenapadal. Přesto jsme si v první půli vytvořili několik tutovek, bohužel proměnili jen jednu a soupeř v závěru půle vyrovnal. Druhá půle byla téměř bez šancí, nás může jen mrzet nastřelená tyč na konci zápasu. Naštěstí jsme v penaltách opět ukázali pevné nervy a urvali bod navíc. Velký dík patří opět divákům, kteří povzbuzovali a fandili po celý zápas."

TJ Sokol Nové Strašecí
L. Šíma (Nové Strašecí): "Bod ze Sedlčan je úspěch vzhledem k soupeři. Co se týče zápasu, tak to bylo na víc než na jeden bod, doufal jsem, že alespoň ty dva body uděláme. Domácí se v podstatě dostali do třech velkých šancí, my jich měli hlavně od 28. do 40. minuty snad sedm. Utkání se nejvíce povedlo Duchoňovi, Palkovi a Ducárovi."



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - T. Řehák [-] , J. Vystyd [-] , L. Brotánek [-] , P. Pešek [-] - M. Kdolský [-] , P. Matoušek [-] (77. M. Sirotek [-] ) , K. Kvěch [-] , M. Dvořák [-] (65. P. Lípa [-] ) - T. Senft [-] , D. Němec [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
P. Kut [-] - J. Ducár [-] , M. Obermajer [-] , L. Palko [-] , J. Hájek [-] - P. Kučera [-] (61. J. Volf [-] ) , M. Mžourek [-] , P. Duchoň [-] , J. Mrázek [-] (65. J. Paluba [-] ) - M. Glasnovič [-] (88. L. Bodeček [-] ) , M. Kaválek [-]

ŽK: 76. P. Matoušek - 36. M. Obermajer , 89. M. Kaválek .
Místo: Taverny. Počet diváků: 535. Rozhodčí: Paták Viktor - Mudra Zdeněk, Pastyřík Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.