3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Plzni se podával nakládaný hermelín


Branky


0

Rychlý nástup domácích fotbalistů znamenal dvougólové vedení už v sedmnácté minutě, což sedlčanský celek zaskočilo. Po celý zápas byla Doubravka lepší a zaslouženě slaví pohodlné třígólové vitězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový nástup domácích

Doubravka vlétla na svého soupeře ze špičky tabulky a hned od prvních minut měla jasnou převahu. Tu po sedmé minutě umocnil i brzy vstřelený gól, který si připsal po centru ze strany obránce Pavel Krejčí. Tlak Doubravky neustával, naopak. Za dalších deset minut přišel druhý gól. Róth perfektně zahrál standardní situaci, Davidu Novákovi stačilo jen tělem usměrnil míč do sítě.

 

Plzeňský tým si i nadále vytvářel dobré šance ke skórování, skóre se už ale nezměnilo. Zároveň se hostující hráči trochu "probudili" a začali hrát zodpovědněji směrem dozadu. Ve 34. minutě se průnikem přes několik hráčů blýskl Kdolský, přihrál do tutovky Matouškovi, ten však pouze trefil domácího gólmana Turka. Těsně před koncem poločasu měl obrovskou šanci Róth, kdy byl úplně sám před brankářem. Zradil ho ale prapodivný odskok míče, který ho překvapil, a svou stoprocentní šanci nakonec nevyužil. 

Petrželkova pojistka

To samé se opakovalo na začátku druhé půle, po skvělém centru za obranu se do velké šance dostal Švec, ve skluzu však nedokázal přesně zamířit a jeho pokus šel mimo tři tyče. Po neproměnění těchto šancí se do hlav domácích vloudil strach o výsledek a zbytečně se zatáhli. Sedlčany začaly být nebezpečné, nicméně si žádnou vyloženou šanci nevytvořily. Naopak se po hodině hry prosadil z dorážky Patrik Petrželka a definitivně uklidnil mladé domácí družstvo.

 

Poté se už zápas víceméně dohrál, i po druhém utkání v pozici trenéra Doubravky tak Aleš Jindra slaví vítězství, navíc znovu bez inkasovaného gólu. Středočeský celek si naopak připsal první porážku a přenechal první příčku Hořovicku, které jako jediné ze špičky Divize A nezaváhalo.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: "Z trenérského hlediska jsem velmi spokojený, porazili jsme kvalitní mužstvo. Sedlčany byly druhé v tabulce, co jsem viděl jejich zápasy, tak hrály velmi dobře. Potvrdilo se, že mají dobrý tým. S prvním poločasem jsem maximálně spokojen, ve druhém poločase se mi nelíbilo, že jsme byli trochu zataženější a pasivnější. Máme ale hodně mladých hráčů v kádru, takže je to logické, stane se to. Podali jsme velmi dobrý týmový výkon a hráči zaslouží velkou pochvalu."

TJ Tatran Sedlčany
Záložník M. Kdolský: "Soupeř na nás nastoupil, my začátek zápasu vůbec nezvládli a dostali zasloužené dva góly. Poté jsme se trochu probudili, ale gól do konce poločasu se nám nepovedlo vstřelit. Druhou půli se Doubravka soustředila především na defenzivu a my jsme nedokázali prolomit obranu domácích. Naopak jsme inkasovali potřetí a bylo hotovo."



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - J. Chvojka [-] (60. F. Kuťák [-] ) , P. Knakal [-] , D. Novák [-] , P. Krejčí [-] - M. Ungr [-] (58. D. Sýs [-] ) , D. Brabec [-] , P. Morávek [-] , P. Petrželka [-] (79. F. Soukup [-] ) - P. Švec [-] , F. Róth [-] (75. P. Vyleta [-] )

TJ Tatran Sedlčany
D. Hladký [-] - T. Řehák [-] , J. Vystyd [-] , L. Brotánek [-] , P. Pešek [-] - L. Soldát [-] (46. M. Dvořák [-] ) , K. Kvěch [-] , T. Senft [-] , P. Matoušek [-] (75. M. Sirotek [-] ) , M. Kdolský [-] - P. Lípa [-] (86. J. Čejda [-] )

ŽK: 9. P. Morávek , 39. P. Petrželka , 67. M. Ungr - 45. T. Řehák .
Hráči zápasu: D. Novák , P. Krejčí .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kyncl Tomáš - Krupka Pavel, Duda Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.