3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Duel podzimu vyzněl pro Hořovicko


Branky


18. A. Rampa , 24. V. Zítek , 88. J. Mojdl
0

Přímý souboj o první místo zvládli fotbalisté Hořovicka a odskočili třetím Sedlčanům už na rozdíl pěti bodů. O vítězství rozhodli dvěma góly v rozmezí šesti minut, když se trefili Rampa a (překvapivě) Zítek. Na konci zápasu pak tři body potvrdil nejlepší hráč utkání Mojdl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořovická dominance

Do atraktivního taháku 12. kola Divize A vstoupili lépe fotbalisté Hořovicka. Před výbornou diváckou kulisou se hrál svižný fotbal, obě mužstva ukázala, proč jsou na špičce divizní tabulky. První branka padla v 18. minutě. Kaufman poslal dlouhý balón za beky, kteří špatně sehráli ofsajdovou past. Toho využil Antonín Rampa, dostal se k němu a prostřelil Capoucha v bráně. Druhý gól vsítil kanonýr Vojtěch Zítek, když šel ze strany sám na brankáře, udělal mu kličku a uklidil do prázdné brány. Byl to pro něj už osmý gól v posledních čtyřech utkáních!

 

Hořovicko i nadále pokračovalo ve vytváření gólovek, autor první branky Rampa hlavičkoval po standardce jen do tyče! Velkou šanci na skórování měl také Mojdl, po jednom z rohových kopů se k němu odrazil balón, Mojdl ho za velkým vápnem pohotově vracel hlavou do brány a Capouch skvěle zakročil na brankové čáře.

Zlepšená hra Sedlčan gól nepřinesla

Sedlčany se ve druhé půli zvedly, začaly hrát agresivněji. Pomohly jim dvě poločasové změny, když Senfta s Hráčem 11. kola Matouškem nahradili Soldát s Haasem. Domácí fotbalisté však relativně v klidu drželi šance hostů na uzdě a kráčeli vstříc vítězství. Místo zkorigování skóre mohli sedlčanští inkasovat potřetí, efektivita se z kopaček Hořovicka ale vypařila. Třetí gól na konci zápasu ale přeci jen přidalo. V 88. minutě poslal střídající Hájek ze strany balón do vápna, kde si ho zpracoval Jan Mojdl, posunul si ho doprava a střelou k tyčce nedal brankáři šanci.

 

Za fotografie ze zápasu děkujeme Milanu Hercovi a jeho rodině!

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ 



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Obránce L. Kaufman: "Sedlčany jsou velice mladý a bojovný mančaft, mají šikovné hráče. Hrají agresivně, ženou je jejich fanoušci. My jsme si s nimi první poločas ale poradili a druhý poločas jsme hráli asi to, co jsme potřebovali. Soupeř byl kvalitní, my jsme ale hráli tak, abychom jim nepovolili snížení a naději na dobrý výsledek. Na konci zápasu jsme přidali třetí gól a zaslouženě vyhráli 3:0. Celý mančaft šlapal velmi dobře, vyzdvihl bych Honzu Mojdla, hrál výborně, byl asi ještě o stupínek výš než ostatní. Z tábora hostů bych chtěl pochválit Capoucha, který uchránil Sedlčany od většího přídělu branek."

TJ Tatran Sedlčany
Vedoucí J. Voráček: "První poločas byli domácí lepší. Góly jsme dostali po našich chybách, jednou po špatně vystaveném ofsajdu a podruhé po nedorozumění stoperů. Ve druhém poločase to bylo z naší strany lepší, pomohla nám poločasová střídání. Naše hra se výrazně zlepšila, ale neproměnili jsme své šance. Domácí si určitě zasloužili vyhrát. Neřekl bych ale, že o tři branky, výsledek neodpovídá průběhu zápasu. Vyzdvihl bych určitě Capoucha v bráně, který ještě chytil nějaké šance domácích, a Dvořáka."



Sestavy


SK Hořovice
M. Herco [-] - J. Bežó [-] , L. Kaufman [-] , J. Vaníček [-] , J. Šmíd [-] - D. Farkaš [-] (73. T. Březina [-] ) , M. Nademlejnský [-] (74. I. Zítka [-] ) , A. Rampa [-] , J. Mojdl [-] (90. T. Keckstein [-] ) , O. Vrabec [-] (22. J. Štěpnička [-] ) - V. Zítek [-] (83. D. Hájek [-] )

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - P. Pešek [-] , L. Brotánek [-] , J. Vystyd [-] , P. Lípa [-] - M. Dvořák [-] (77. M. Sirotek [-] ) , K. Kvěch [-] , P. Matoušek [-] (46. L. Soldát [-] ) , M. Kdolský [-] - T. Senft [-] (46. P. Haas [-] ) , D. Němec [-]

ŽK: 59. J. Šmíd , 70. J. Bežó - 90. P. Pešek .
Hráči zápasu: J. Mojdl - M. Dvořák , P. Capouch .
Místo: tráva. Počet diváků: 350. Rozhodčí: Duchoň Ivo - Štefan Michal, Hasíková Marika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.