2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 14:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice doma udolali Hradiště


Branky


50. J. Davídek , 64. J. Vlk - 14. M. Furár
6

Páté Černice přivítali na domácí půdě poslední Hradiště. O favoritovi bylo tedy jasno. Hradiště ale dokázalo hrát s favoritem vyrovnanou partii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek patřil hostům

Hráči Hradiště přijeli odhodlaní získát na soupeřově hřišti alespoň nejaký ten bodík. Od začátku hráli hosté velmi dobře, domácí fotbalisty do vyloožených šancí nepouštěli a sami hrozili.V 14. minutě se dokonce dostali hosté, zásluhou Furára dostali do vedení 1:0. Hráči domácího celku si nedokázali poradit s houževnatým soupeřem a pustili ho do konce poločasu do několika dobrých příležitostí. Hosté bouhužel žádnou další branku nepřidali a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Obrat během čtrnácti minut

Do druhého poločasu přišel úplně jiný tým Černic, než v prvním poločase. V 50. minutě vyrovnal Jiří Davídek. Po zhruba čtvrthodině obrátil skóre zápasu na stranu domácích Jaroslav Vlk. Hosté tak po velmi sympatickém výkonu neodvážejí ani bod.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Daniel Štěrba: ,,Myslím že na hřišti nebyl vidět rozdíl v postavení v tabulce, první poločas jsme zvládli na jedničku, vedli jsme 1:0 a měli další šance, ale buď naší nepřesnosti nebo dobrým zákrokem brankáře domácích už jsme druhý gól nepřidali a bohužel to na domácí ve druhé půli nestačilo, vyrovnali a po sporném faulu na hranici vápna z přímého kopu rozhodli."



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
P. Gottwald [-] - J. Pipaš [-] , M. Trnka [-] (57. M. Kozák [-] ) , J. Miletínský [-] , Z. Hacker [-] , J. Sedláček [-] , K. Kuncl [-] (75. V. Holeček [-] ) , J. Davídek [-] (57. T. Cihla [-] ) , J. Vlk [-] , T. Engl [-] , M. Chvojka [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - M. Hausner [-] (70. M. Drahoňovský [-] ) , O. Pytlík [-] , M. Valeček [-] , J. Ženíšek [-] - J. Němeček ml. [-] (80. D. Příhoda [-] ) , O. Kuhajda [-] , V. Pikhart [-] , M. Beránek [-] - M. Furár [-] , T. Beránek [-]

ŽK: 74. A. Špilar - 25. V. Pikhart .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schingler Milan - KOVÁŘ Bronislav, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 10:38

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 08:55

Tip: výhra domácích