Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 16:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná si zastřílela a je stále neporažena


Branky


5. P. Sýkora , 19. P. Domin , 20. S. Žák , 38. V. Skalský , 53. V. Skalský , 56. V. Skalský , 58. D. Vacek , 74. P. Domin , 80. M. Kovář , 88. D. Vacek (p.) , 89. D. Vacek
6

 Zápas mezi domácí Letnou a hostujícím Chotíkovem byl přeložen ze soboty na neděli a to kvůli svatbě jednoho z hráčů hostujícího týmu.V 7. kole si Chotíkov vyšlápl na Rapid a tak musel být lídr soutěže obezřetný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločase rozhodnuto

Začátek zápasu byl z obou stran ofenzivní a šance byla na obou stranách a tak první minuty slibovaly útočný fotbal. A byli to domácí, kteří se po pár minutách zápasu ujali vedení a to po brejkovém úniku z páté minuty Petra Sýkory, který si zaběhl za obranu a kličkou brankáři hostí se ocitl už před prázdnou brankou, Domácí tímto gólem ožili a byli to hlavně oni, kteří měli více ze hry a hlavně spousty šancí, které už v prvním poločase končili gólem. Trefili se jak Domin, Žák a Skalský a poločasové skóre bylo 4:0 pro domácí.

Kanonáda pokračovala

Do druhého poločasu domácí sestavu přeskládali a ještě více útočili, průběh druhého pločasu byl podobný tomu prvnímu. Skalský a Vacek zaznamenali hattrick a skóre se zastavilo až na 11:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Stanislav Žák: ,,K výhře 11:0 není nic moc co říct. Spíš to, že hosté vsadili vše na jednu kartu, ale domácí dokázali využívat velká defenzivní okénka hostujícího týmu. Pochválím brankáře Radka Fryše, který i přes takové skóre měl v zápase pár těžkých zákroků."




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - D. Vacek [-] , T. Borkovec [-] (80. J. Červenka [-] ) , D. Máj [-] , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] (49. M. Kovář [-] ) , M. Smolák [-] , V. Skalský [-] , P. Domin [-] (74. J. Diviš [-] ) , P. Sýkora [-] , M. Šampalík [-]

FC Chotíkov 1932 B
P. Čech [-] - D. Soukup [-] , P. Salák [-] , J. Bárta [-] , J. Pechler [-] , A. Cirok [-] , D. Smutný [-] (85. M. Strnad [-] ) , J. Kastl [-] , M. Rubáš [-] , P. Kolesa [-] , L. Kaprál [-] (36. M. Hauer [-] )

ŽK: 23. M. Rubáš .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - HÁJEK Jiří (N), JEŽEK Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích