0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

13.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stráž zdolala ve šlágru kola vedoucí Slavonice


Branky


18

Fotbalisté Stráže porazili ve šlágru 13. kola Okresního přeboru 1:0 vedoucí Slavonice. Jedinou branku zápasu obstaral až v 75. minutě záložník Jakub Kalvas. Stráž si díky zaváhání Strmilova v tabulce polepšila na druhou pozici. Slavonice prohrály už potřetí v sezoně, na čele soutěže mají ovšem před Stráží jednobodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Na poslední zápas do Slavonic jelo strážskémužstvo v roli outsidera, protože doma obvykle body neztrácejí a hosté postrádali, jako již tradičně v této sezóně několik hráčů a další dva nastoupili se sebezapřením kvůli zranění. V prvním poločase se zápas nesl v trochu nervóznějším duchu, kdy to mezi hráči trochu jiskřilo, ale mnoho šancí se neurodilo. Ale bylo jasné, kdo bude udávat tempo hry. Byli to slavoničtí, kteří měli územní převahu a Stráž hrozila ze standardních situací. Poločasové skóre bylo tedy 0:0.

Jedinou branku obstaral Kalvas

Druhý poločas se hrál opět v nastoleném trendu. Slavonice hrály kombinační fotbal, ovšem v zakončení byli jejich hráči bezzubí. Stráž nadále zodpovědně bránila a spoléhala na rychlé kontry útočného dua Mikuláštík a Kozel. Jeden z těchto kontrů se jim podařilo přetavit v branku, která se nakonec ukázala jako vítěznou. V 75. minutě Mikuláštík vybojoval míč na naší půlce a vyslal přesnou přihrávkou Jakuba Kalvase do šance, kterou střední záložník vyřešil famózně. Obhodil si bezmocného gólmana a doklepnul míč do slavonické svatyně - 0:1. Zbytek zápasu se dohrával v kvapíkovém tempu, kdy slavoničtí hnaní zaplněnou tribunou, vrhli všechny své síly do útoku. Strážským fotbalistům docházely síly, ale i tak dokázali závěrečný drtivý nápor domácích odrazit. Mnohdy s velkou dávkou štěstí. Tři body ze Slavonic bereou samozřejmě jako obrovský úspěch. Ovšem je nutno uznat, že domácí byli lepším týmem. Ale produktivita, která je doposud zdobila, byla nulová. Za zmínku stojí ještě fakt, že zápas řídil jeden rozhodčí, který i přes místy vyhrocenou situaci svou roli zvládl a pomezní, kteří byli dodáni z řad domácího mančaftu zaslouží minimálně uznání za to jak hlavnímu rozhodčímu asistovali. Není totiž v této soutěži obvyklé, pokud mává laik, aby se mávalo takto férově, což tito dva pánové dělali a za to jim patří velký dík.

Autor: Martin Zvára



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavonice
Martin Skoumal (trenér): Velmi těžké utkání proti výborně organizovanému soupeři, který nám toho moc nedovolil, výborně bránil, presoval a nepouštěl nás k zakončení. My jsme se s tím po většinu zápasu nedokázali popasovat. Naše první větší šance přišli až v 70. a 71. minutě, neproměnili jsme je a v 75. minutě, po naší zbytečné chybě ve středu hřiště jsme soupeři darovali gól. Do konce utkání jsme ještě z jasných šancí nastřelili tyč, břevno nebo jsme netrefili branku. Bohužel, jestliže nedáme 5 jasných šancí, nemůžeme pomýšlet na vítězství. Jsem rád, že naše obrana hrála kompaktně a nepustila do hry jednoho z nejlepších střelců soutěž V. Mikulaštíka a celkově soupeře do ničeho nepustila. Několikrát jsem se v minulosti vyjádřil, že ačkoli jsme schopni vstřelit velké množství branek, tak na to potřebujeme až neúměrně velké množství šancí, naše výsledná efektivita proto není dobrá a toto utkání nám to jenom potvrdilo, dále nám ukázalo, na čem musíme hodně zapracovat a není toho málo. Teď si musíme od fotbalu trochu odpočinout, doléčit zranění a načerpat síly. Děkuji soupeři za skvělé utkání. Děkuji všem fanouškům, že nám zachovali přízeň i v momentech, kdy se nám nedařilo. Těšíme se, až se zase uvidíme.




Sestavy


TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - J. Anděl [-] , M. Trávníček [-] , M. Jahoda [-] , F. Žampa [-] - P. Slabý [-] , M. Balík [-] , M. Bodlák [-] , M. Jindrák [-] - T. Lukš [-] , P. Marhoun [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - J. Eger [-] , J. Kozel [-] , M. Zvára [-] , J. Čada [-] , V. Mikuláštík [-] , J. Jančura [-] , V. Labuť [-] , J. Kalvas [-] , B. Chovítek [-] , J. Kollár [-]

ŽK: 25. M. Balík , 85. J. Anděl - 10. B. Chovítek , 40. J. Eger , 60. J. Čada , 82. J. Kozel .
Hráči zápasu: J. Kalvas .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - BRYCHTA Miroslav (N), KUČERA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Slavonice jdou do utkání jako favorit a zvítězí. V případě že Slavonice hráli proti soupeři z první trojky, čtyřky, nadělili jim 4 a více gólů.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza