Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž neudržela náskok a v Kunžaku remizovala 3:3


Branky


21
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli hosté

Do Kunžaku hosté odjeli opět s několika omluvenkami, takže měli na střídání pouze jednoho hráče a to Vlastimila Čurdu, který je zároveň hrajícím trenérem. Zápas hosté začali poměrně aktivně a již po několika minutách se zjevil v tutové šanci Zvára po krásné kolmé přihrávce Mikuláštíka do uličky mezi obránce. Bohužel z této šance branky nedosáhli. Ale to se změnilo hned v 8. minutě, kdy měli výhodu standardky a Mikuláštík našel svým křížným centrem na levé straně od brány domácích Labutě a ten pohotově po zemi předložil pocukrovanou přihrávku před bránu Martinu Zvárovi a ten se tváří v tvář gólmanovi již nemýlil – 0:1. Ze hry hosté v první půli měli poměrně dost, ale i soupeř hrozil rychlými brejky. Načež se opět po zahrávání rohového kopu prosadili. Tentokráte Mikuláštík posadil míč přesně na hlavu Jana Bednáře a ten tedy ve 25. minutě zavěsil a stav utkání tak byl 0:2. Chvíli poté byla hra kvůli bouřce přerušena. Asi po dvaceti minutách se počasí trochu umoudřilo a za mírného deště se poločas dohrával. Bohužel pro Stráž se hra po nucené pauze úplně změnila a domácí šli do tlaku. Načež se ve 39. minutě prosadil Yurii Sulimenko a bylo sníženo – 1:2. Do poločasu se skóre již nezměnilo.

Oba týmy se musí spokojit jen s bodem

Druhá část utkání byla spíše bojem. Sudí nastavil takový metr, že na podmáčeném a kluzkém povrchu šlo občas o zdraví. Což vyústilo v několik nevybíravých zákroků na obou stranách – trestaných bohužel jen na strážské straně a tím se utkání dostalo do fáze kdy se hráči více hádali, než hráli. Tohoto vývoje využili domácí hráči a Tomáš Mašek v 50. minutě srovnal stav utkání na 2:2. Hosté se snažili přes určité křivdy přenést a soustředit se dále na utkání a podařilo se jim to v 55. minutě kdy závar před brankou domácích přetavili v gól. Prosadil se opět matador Jan Bednář, který se ve vápně dostal k odraženému míči a zblízka skóroval – 2:3. Od této chvíle na place zuřil boj o každý metr hřiště. Domácí publikum hnalo své hráče za vyrovnáním, včetně hlavního rozhodčího, který zřejmě cítil provinění, že v prvním poločase neuznal Kunžaku domnělý gól, když brankář Skipala chytil míč na brankové čáře. V 80. minutě se to domácím však podařilo, když po několikáté standardní situaci před hostujícím vápnem krásně kopnutým přímým kopem nedal šanci našemu gólmanovi opět Yurii Sulimenko. Škoda konečného výsledku. Dalo se z tohoto utkání vydolovat více. Nyní Stráž hraje doma se Starým Hobzím, se kterým bychom samozřejmě měli bodovat naplno.

Autor: Martin Zvára



Sestavy


TJ Kunžak
J. Marek [-] - K. Vopravil [-] , P. Janák [-] , F. Fáber [-] , R. Hrůza [-] , T. Mašek [-] , L. Jirků [-] , D. Bula [-] , Y. Sulimenko [-] , O. Fáber [-] , K. Winkler [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
O. Skipala [-] - J. Eger [-] , J. Bednář [-] , M. Zvára [-] , J. Čada [-] , V. Mikuláštík [-] , J. Jančura [-] , V. Labuť [-] , V. Dvořák [-] , B. Chovítek [-] , J. Kollár [-]

ŽK: 77. Y. Sulimenko - 22. J. Kollár , 56. M. Zvára , 66. J. Bednář .
Hráči zápasu: V. Mikuláštík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Bumba František - DEVERA Radek, FERDAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 9. 2021 18:17
Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec
Pan Bumba František.Dvě obrovská pochybení v zápase a arogantní chování.Ostuda rozhodčích.Po trestném kopu skončil míč dvacet centimetrů za brankovou čárou.Pomezní jasně ukazuje gool.Tribuna domácích se raduje,protože je přímo proti brankové čáře a ani ve snu by je nenapadlo,že branka nebude uznána.Poté se pan rozhodčí jde zeptat brankaře,který mu samozřejmě řekne,že míč nebyl za čarou.Druhá obrovská chyba.Faul v malém vápně na brankaře.Následuje branka a rozhodčí ledově ukáže na střed hřiště.Absolutní nezájem o ležícího brankaře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pokud bude hrát Kunžak v plné síle, bez problémů zvítězí.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích