Brom vystřelil Týnu výhru ve Štěpánovicích


Branky


10. J. Brom
12

O třech bodech v duelu rezervních týmů Lišova a Týna rozhodla jediná branka. Po deseti minutách hry se prosadil Jaroslav Brom, který zařídil první venkovní vítězství Týna v sezoně. Domácí nedokázali nalézt na defenzivu soupeře účinný recept, i když nějaké šance měli. Hosté uhájili vedení z prvního poločasu a zvítězili ve Štěpánovicích 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč): Do Štěpánovic jsme jeli v naprosto ideálním rozpoložení. V 11 lidech. Brankář Milda Kubík byl do 6 do rána v baru. Já a kapitán Luka Pony jsme přijeli s 11 km z budějckého půlmaratonu v nohách. Hrající legenda Jan Meidl unavený ze sobotního vítězného zápasu áčka. A tak dále. Na lišovské bego venku neumíme, pravidelně jezdíme ze Štěpánovic bez bodů. Ale v těžkých podmínkách se zrodil zázrak. Hned po 10 minutách jsem svůj návrat na trávníky po 3 týdnech oslavil gólem, když jsem dorazil bombu mého moderátorského kolegy Vlasty Švíka. Takhle to zkrátka klape ve Studiu Olympie, za mikrofonem i na place. Měli jsme šance zvýšit na 2:0, David Maruška ale dvakrát nájezd neproměnil. Domácí hráli velmi slušně, také měli příležitosti, našemu brankáři Milanu Kubíkovi ovšem evidentně svědčí nevyspalost, chytal bezchybně. Nejlepší zákrok si Milda nechal na závěr zápasu, kdy rychlým vyběhnutím zneškodnil dvojšanci domácích. Většinu zápasu měli více ze hry domácí, my měli štěstí, skvělého golmána a bojovali jsme. Na konci dal David Maruška z dálky do prázdné brány na 2:0, hlavní rozhodčí ovšem gól po chvíli, zřejmě po konzultaci s VAR, odvolal. Nakonec nás to mrzet nemuselo a po více než dvou letech vezeme výhru zvenku.



Sestavy


SK Lišov B/Štěpánovice
D. Mlýnek [-] - V. Kotásek [-] , M. Klabouch [-] , E. Čadek [-] , O. Šrom [-] , J. Kándl [-] , P. Martinec [-] , J. Fiktus [-] , V. Kopačka [-] , D. Kroutil [-] , P. Vávra [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Kubík [-] - J. Novák [-] , V. Nesvačil [-] , J. Brom [-] , S. Melnykovskyi [-] , D. Maruška [-] , L. Ponec [-] , J. Liška [-] , J. Meidl [-] , O. Galuška [-] , J. Dumbrovský [-]

ŽK: 74. M. Klabouch - 82. V. Švík , 87. D. Maruška .
Hráči zápasu: M. Kubík , J. Meidl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zabilka Luboš - FIKTUS Miroslav (N), BROM Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 10. 2021 12:28
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 13:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 13:02
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 10:17
Jan Valenta

Expert: Petr Kaše
Tip experta: výhra domácích

Lišáci na mě v našich vzájemných zápasech udělali větší dojem než týnští. Očekávám vyrovnaný zápas s těsným vítězstvím domácích. Leda že by v hostujících barvách nastoupil toho času zraněný světoběžník a zaměstnanec mé oblíbené značky zlatavého moku Jarda Brom a předvedl zase nějaké čtyřbrankové galapředstavení.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 14:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 10:39

Tip: remíza