4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:00

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn nad Vltavou připravil Včelné první porážku


Branky


44. M. Ponec , 76. J. Brom , 81. J. Liška , 88. L. Ponec
15

Série fotbalistů Včelné bez porážky skončila. Ambiciózní tým z Budějovic poprvé nezískal ani bod, když v nedělním zápase šestého kola III. třídy podlehl týnské rezervě 4:0. Celek z Týna rozhodl o svém vítězství už v prvním poločase. Vítěznou branku vstřelil Marek Ponec, další zásahy přidaly Brom, Liška a Lukáš Ponec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč): Včelná ještě neztratila ani bod, ale jak psal náš kápo Lukáš Ponec v expert tipu, chtěli jsme být prvním týmem, který lídra obere o body. Tento sebevědomý cíl jsme začínali plnit hned od úvodu, v prvních 15 minutách jsme měli řadu šancí, ale nedali jsme. Ve druhé části první půle Včelná ukázala, že nevedla tabulku náhodou a vytvořila si také několik slibných pozic, skvěle nás ovšem celý zápas držel Milan Kubík v brance. Těsně před přestávkou zaúřadovalo útočné duo Ponců - Lukáš střílel a Marek precizně dorážel, čímž potvrdil svou novou přezdívku týnský Lukaku. Ve druhém poločase mohli naši fantastičtí diváci vidět jejich oblíbený festival zahozených šancí. My měli spoustu možností zvýšit na 2:0, hosté pro změnu spálili několik šancí na vyrovnání. Zápas se zlomil v 76. minutě po mém gólu na 2:0, hosté už pak morálně rezignovali a přidali jsme jim ještě další branky. V týmu máme dobrou atmosféru a věřím, že naši sérii bez porážky ještě protáhneme.




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Kubík [-] - J. Novák [-] , J. Dumbrovský [-] , S. Melnykovskyi [-] , J. Meidl [-] , O. Lukeš [-] - J. Brom [-] , J. Liška [-] , L. Ponec [-] - D. Maruška [-] , M. Ponec [-]

SK Včelná u Českých Budějovic
J. Žemlička [-] - O. Severin [-] , P. Chroustovský [-] - V. Žondecký [-] , K. Novák [-] , P. Kladenský [-] , V. Šálek [-] , D. Tondl [-] - J. Gruber [-] , F. Záruba [-] - V. Adamovský [-]

Hráči zápasu: M. Kubík , J. Meidl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - HUDEČEK Jakub (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 9. 2021 08:05
V kuloárech Poslanecké sněmovny se proslýchá, že nám covidová pandemie fotbal na všech úrovních znovu brzy přeruší. Pojďme si proto užít již možná poslední vystoupení Včelenského týmu v této sezóně. Hosté zaznamenájí výhru 0:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Lukáš Ponec
Tip experta: výhra domácích

Poslední čtyři zápasy jsme nenašli přemožitele a v tom budeme chtít pokračovat i v neděli proti Včelné a budeme první tým, který lídra soutěže obere o všechny body.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

13. 9. 2021 23:10
Vážení přátele, vítám vás u své další analýzy. U tohoto zápasu 6.kola III. třídy si dovolím mírně favorizovat tým z Českých Budějovic, který má velmi dobře rozjedou sezónu a Týnu se nepodaří zastavit rozjetého střelce Včelné Jana Grubera, který opět v zápase vstřelí minimálně dvě branky ze svých obvyklých deseti až dvanácti pokusů, jistě bude na co koukat. Včelné bude navíc hrát do karet, že bude hrát na druhém největším hřišti ve střední fotbalové Evropě, protože větší hřiště už je pouze a jen právě na Včelné. SK Včelná vyhraje rozdílem třídy 1:6