Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice si v klidu poradily s trápícími Chrášťany


Branky


9. T. Carda , 15. T. Carda , 51. T. Carda , 53. A. Lipták , 60. A. Lipták , 62. A. Lojka , 71. P. Hrubý
13

Třetí vítězství a posun na sedmou příčku tabulky zaznamenaly Nové Hodějovice po jednoduchém domácím vítězství nad Chrášťany, které zatím nasbíraly jen čtyři body a po dnešku jsou dvanáctí. Domácí nasázeli hostům hned sedm branek, čisté hattricky zaznamenaly Carda a Lipták.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o poločase

Po dvou porážkách velela povinnost domácím vyhrát. Soupeřem jim byl tým Chrášťan. Od začátku zápasu hráli hráči Hodějovice s větší chutí a hosty do ničeho nepouštěli. Jako první se prosadil domácí Tomáš Carda, kterého už nejspíš štvaly řeči spoluhráčů o jeho prozatím nulovém příspěvku - 1:0. Za nedlouho se stejný hráč prosadil znovu a po pěkné akci a přesném centru Rudolfa. Druhá polovina prvního poločasu byla poměrně vyrovnaná bez větších tutových šancí na obou stranách.  

Druhý poločas nabídl gólové hody

Po pauze Chrášťany dostaly větší chuť do hry a snažily se s výsledkem něco udělat. Jenže po individuálních chybách vzadu je ztrestal z penalty Tomáš Carda a završil tak hattrick a následně parádní střelou střídající Adam Lipták - 4:0. Od této chvíle existovalo na hřišti pouze jedno mužstvo a to domácí hráči, kteří přidali další dvě branky Adamem Liptákem, který také zaznamenal hattrick - 6:0. Aby dali dva hráči hattrick v mistrovském utkání, Hodějovičtí dlouho nezažili, jestli vůbec někdy ve své historii. Tečku za utkáním udělal z přímého kopu Petr Hrubý, který upravil na konečných 7:0. Hosté ve druhém poločase nakonec neohrozili branku domácích pořádně ani jednou a jejich útok prakticky neexistoval.

Autor: Petr Hrubý



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Petr Hrubý (hráč): Připsali jsme si zasloužené tři body, s chutí si všichni zahráli a občas se na to dalo i koukat. Na druhou stranu výsledek bych nepřeceňoval, protože soupeř od čtvrtého gólu rezignoval. Vypíchl bych kromě střelců skvěle hrajícího Hrabíka a nestárnoucí legendu Hodějovic Rudolfa, který přihrál na tři branky.




Sestavy


FC Nové Hodějovice
L. Nechvátal [-] - M. Hrdlička [-] , P. Hrubý [-] , L. Vališ [-] , R. Aibl [-] , J. Rajtr [-] , Z. Kroupa [-] , P. Janovský [-] , M. Rudolf [-] , T. Carda [-] , J. Schaffelhofer [-]

TJ Sokol Chrášťany
M. Pavlásek [-] - J. Vomáčka [-] , M. Drozd [-] , M. Zeman [-] , V. Krátký [-] - M. Boháč [-] , F. Vaníček [-] , J. Vomáčka [-] , T. Janků [-] - P. Kremsa [-] , M. Janků [-] -

ŽK: 11. F. Vaníček .
Hráči zápasu: T. Carda , M. Hrabík , A. Lipták .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: OVČÁČEK Josef - NĚMEČEK Lukáš (N), MACH Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Valenta

Expert: Lukáš Ponec
Tip experta: remíza

V tomto duelu čekám vyrovnanou taktickou partii, zápas skončí nerozhodně.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích