0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepovedený zápas v podání domácích


Branky


0

Černice chtěly dát zapomenout na nezdar v úvodním kole a před domácími diváky zvítězit. To se jim ale tak úplně nepovedlo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černice vstoupily do zápasu špatně a nedokázaly se z toho už vzpamatovat. Již v páté minutě se prosadil hostující Tomáš Lomoz. Za dalších devět minut přidal druhý zásach Dýšiny Tomáš Křen. S domácími to vypadalo ještě hůře v 17. minutě, když se trefil Jan Soroka. Černice byly na kolenou a nenacházely na hosty žádnou zbraň, kterou by mohly odpovědět. Výsledek zpečetil na konečných 4:0 půl hodiny před koncem Vojtěch Šedivec.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - M. Fencl [-] (46. P. Toman [-] ) , J. Vlk [-] , J. Müller [-] , J. Šašek [-] , J. Davídek [-] (64. M. Chvojka [-] ) , K. Kuncl [-] , P. Mastný [-] , J. Mastný [-] (49. V. Holeček [-] ) , M. Engl [-] , M. Větrovský [-]

FK Dýšina
J. Fiala [-] - P. Kolář [-] , V. Šedivec [-] , J. Mužík [-] , V. Nový [-] - J. Špánek [-] (66. J. Soroka [-] ) , J. Soroka [-] , J. Šesták [-] (55. K. Soukup [-] ) , V. Totzauer [-] - T. Křen [-] , T. Lomoz [-] (46. P. Pašek [-] )

ŽK: 60. J. Šašek , 70. K. Kuncl .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Ježek Petr - LEVÝ Vítek, HONZÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.