3:1
(2:1)
39. M. Schumann (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šťastnějším týmem byly Malesice


Branky


25. M. Otýs , 43. M. Otýs , 90. M. Legát - 39. M. Schumann (p.)
0

Vyrovnané utkání nám nabídl souboj mezi Malesicemi a Unionem. Domácí však byli o kousek lepším týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za vším hledej Otýse

Skóre zápasu otevřel v 25. minutě Martin Otýs. Daniel Červený obral u lajny levého obránce Unionu a předložil balón právě Otýsovi, který si již se zakončením věděl rady. Hosté měli několik příležitostí na srovnání, stejně tak jako domácí na navýšení vedení. Vyrovnání přišlo v 39. minutě. Tomáš Štverák pronikl do vápna, ve kterým byl faulován. K nařízenému pokutovému kopu se postavil Martin Schumann a z penalty se nemýlil. Vše již nasvědovalo tomu, že se do šaten půjde za nerozhodného stavu. To by však domácí nesměli mít Martina Otýse, který ve 43. převážil pomyslnou misku vah opět na stranu domácích Malesic. Robert Kazda vyslal právě Otýse do sóla, který ho dokázal proměnit a dal tak hostům parádní gól do šatny.

Marná snaha Unionu

Hostující tým se ve druhém poločase velmi snažil minimálně o srovnání. Dokonce si unionští dokázali vytvořit mohutný tlak a zatlačit domácí na pěkných pár minut. Bohužel pro Union se jim nepodařilo proměnit ani jednu ze šancí, a tak se o poslední hřebíček do rakve Unionu postaral Milan Legát, který v 93. minutě unikl a svůj brejk dotáhl úspěšně do konce, když si dokázal obhodit gólmana a z úhlu zakončit do prázdné brány.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
František Otýs (trenér): Byl to zatím nejlepší soupeř, proti kterému jsme v dosavadním průběhu sezóny hráli. Hra byla vyrovnaná. V druhé půli nás soupeř zatlačil, ale svůj náskok jsme udrželi.

TJ Union Plzeň
Pavel Štverák (asistent trenéra): Hlavním důvodem dnešního neúspěchu byla absence tří opor. Jedná se o Knafa, Dirgu a Linharta. Hra byla opravdu vyrovnaná, soupeř byl kvalitní a hrál dobře.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
J. Beran [-] - L. Hofmeister [-] , R. Kazda [-] , M. Legát [-] , M. Otýs [-] , D. Punčochář [-] , S. Hora [-] , P. Henrich [-] , D. Červený [-] , M. Betinec [-] , T. Čečil [-]

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , M. Holobrádek [-] , T. Štverák [-] , M. Hořánek [-] - P. Šimana [-] , M. Schumann [-] , J. Hrbáček [-] , K. Kučera [-] - J. Jindra [-] , M. Seidl [-]

Hráči zápasu: M. Otýs - M. Seidl .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Žák Adam - ŠLAUF Jiří, LEVÝ Vítek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.