M. Janoušek 10. (vl.)
K. Kuncl 65.
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice doma naplno bodovaly


Branky


10. M. Janoušek (vl.) , 65. K. Kuncl
0

Diváci se v Černicích těšili na pěkně fotbalové představení. To přišlo, ale zastínila ho 42. minuta, bohužel špatným stínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spoje vyhrály na červené karty

Do zápasu Spoje nevstoupily příliš šťastně. Vysoký balón do vápna hosté odvrátili, ale pouze na za vápnem stojícího Mojseňuka, který vypálil míč na bránu. Střelu se pokusil vyhlavičkovat Martin Janoušek, ale svým snažením míč nešťastně přizvedl a umístil do své brány. Tohle ale nebyla hlavní událost, o které se bude ještě dlouho mluvit. Nefotbalový okamžik přišel ve 42. minutě. Střelec vlastního gólu Martin Janoušek strčil v přerušené hře do Miloše Laibla, za což si vysloužil od rozhodčího oprávněně červenou kartu. Janoušek byl však jiného názor a hlavního sudího počastoval nevídanou salvou nadávek, které patřily mezi ty nejpeprnější. Ostatní spoluhráči se snažili hříšníka držet, aby nedošlo k také fyzickému kontaktu, přičemž se k nadávkám přidal také Lukáš Mareška. Soudce si to nenechal líbit a udělalil druhou červenou kartu. Mareška ztratil hlavu a rozběhl se k hlavnímu s napřaženou pěstí. 

Pohlídání výsledku proti devíti

Druhý poločas byl zcela v režii domácích. Proti oslabeným Spojům drželi míč převážně na půlce Spojů. Žádné velké šance k vidění nebyly, až na jednu výjimku. Šašek vyslal pasem za obranu do úniku Kamila Kuncla, který lobem pojistil vedení domácích. V závěru hosté ještě nastřelili tyč, ale kvůli hře o devíti hráčích si jinou šanci nevypracovali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Jan Šašek (hráč): Myslím si, že to nebyla zrovna fotbalová filharmonie, ale díky Čukovo hlavě a Kámovo lobu zasloužená výhra. Zápas si prohráli sami hlavně tím divadlem, které předvedli na konci první půle. Myslel jsem si, že je po zápase, ale v druhé půli jsme zas takovou jízdu nepředvedli. Kdyby ten jejich útočník dal z brejku místo tyče gól, mohlo to být ještě zajímavé. Nakonec se tak nestalo a tři body zůstaly doma.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - J. Šašek [-] , J. Davídek [-] , M. Laibl [-] , M. Větrovský [-] , K. Kaňák [-] , V. Hasenöhrl [-] , V. Mojseňuk [-] (27. J. Vlk [-] ) , K. Kuncl [-] (65. V. Holeček [-] ) , P. Toman [-] , M. Engl [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
P. Žáček [-] - J. Zýka [-] , M. Cigler [-] (43. L. Kindl [-] ) , J. Schneider [-] , M. Vričan [-] , L. Mareška [-] , M. Ráb [-] (71. J. Nosek [-] ) , V. Rak [-] , P. Bouřil [-] , M. Makkai [-] , M. Janoušek [-]

ŽK: 40. K. Kuncl , 61. M. Větrovský - 42. J. Zýka , 50. V. Rak . ČK: 42. L. Mareška , 42. M. Janoušek .
Hráči zápasu: K. Kuncl .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šlajs Jakub - DUSPIVA Václav, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.