3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice si vyšláply na Zruč


Branky


70. M. Otýs , 75. M. Otýs , 82. T. Čečil - 61. J. Přibyl
0

Oba týmy mají opačné starosti. Zruč nasbírala zatím pouze sedm bodů a velmi by se jim hodila do karet výhra. Na horkou půdu do Malesic ale přijeli ve velmi poslepované sestavě, čímž se šance na vítězství výrazně snížily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný první poločas

Vyrovnaný první poločas nám příliš šancí nenabídl Domácí se nemohli dostat do nějaké větší příležitosti a hosté jim v téhle disciplíně zdatně sekundovali. Dlouho to vypadalo, že se nic výrazného dít nebude, ale konec poločasu nám napověděl, že se ve druhém dějství ještě budou dít věci.

Malesice nastartovaly motory

Domácí převzali otěže zápasu a začali si vytvářet šance. První gól utkání však paradoxně vštřelili hosté ze Zruče. V 61. minutě trefil pěkně odražený balón Jan Přibyl, jehož střela skončila až v brance brankáře Berana. Osud zápasu si poté vzal do svých rukou domácí kanonýr Martin Otýs. V 70. minutě proměnil nařízený pokutový kop, čímž srovnal stav utkání. Za pět minut slavily Malesice znovu. Martin Otýs si převzal balón a levačkou do protipohybu vsítil vedoucí gól. Třetí zásah přidal Tomáš Čečil, který těžil z dobré práce Martina Otýse ve vápně. Otýs vybojoval míč a pak jej skvěle předložil proti noze Čečilovi, který střelou z první stanovil konečné skóre utkání na 3:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
František Otýs (trenér): Jsem přesvědčený o tom, že jsme oprávněně a zaslouženě vyhráli, soupeře jsme k ničemu moc nepustili. Dali nám gól jedinou střelou v zápase. Celý zápas jsme tlačili a měli míč pod kontrolou.

TJ Zruč B
Luděk Roubal (trenér): Vzájemně jsme hráli s áčkem, tak jsme byli doplnění o starou gardu a dorost. První poločas byl vyrovnaný. Poté jsme dlouho vedli, ale tlak jsme neustáli. V téhle sestavě to úplně špatné nebylo.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
J. Beran [-] - T. Čečil [-] (85. T. Slováček [-] ) , J. Buršík [-] (83. L. Hofmeister [-] ) , M. Legát [-] , M. Otýs [-] , O. Brousil [-] , S. Hora [-] , P. Henrich [-] , P. Pleier [-] , M. Betinec [-] , D. Punčochář [-] (46. R. Kazda [-] )

TJ Zruč B
P. Hodan [-] - L. Roubal [-] , M. Trnka [-] - Z. Boháč [-] (82. M. Liška [-] ) , M. Fryček [-] , J. Přibyl [-] , M. Klail [-] (73. J. Mastný [-] ) , D. Mošna [-] , V. Mařík [-] , T. Vávra [-] , P. Musil [-]

ŽK: 89. L. Hofmeister - 74. Z. Boháč .
Hráči zápasu: M. Otýs - J. Přibyl .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - KERNER Filip (N), TRNKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.