2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka se trápí dál


Branky


0

Souboj druhého celku tabulky s posledním. Takový byl zápas mezi Malesicemi a Košutkou. Jasný favorit ale neměl otěže utkání přiliš v rukách a na výhru se pořádně nadřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malesice vlétli na soupeře jak se sluší a patří. Již ve třetí minutě načal gólový účet hlavou po centru Tomáš Čečil. Domácí byli dál nebezpeční, Košutku téměř nepouštěli do hry. Tento tlak vyústil v druhý gól malesického kanonýra Tomáše Čečila. Tentokráte vyrazil do útoku se svým spoluhráčem Punčochářem, který mu ve finále předložil balón za penaltu a Čečil již se zakončením neměl problém. Hosté se poté trochu oklepali, ale poločas se dohrál již bez gólu.

Obraz z prvního poločasu se domácím nepodařilo přenést do toho druhého. Košutka začínala kousat, ale hlavně, začínala být pořádně nebezpečná. V určitých úsecích zápasu byla dokonce lepším týmem. Snížit se jí bohužel podařilo až v 82. minutě zásluhou Petra Zigmunda, který se nejlépe zorientoval ve skuráži na malém vápně a píchnutím dostal balón do sítě. Hosté by si možná za svojí bojovnost ve druhé půli bod zasloužili, ale v tomhle je fotbal někdy krutý. Malesice výsledek udržely a získávají tedy tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
František Otýs (trenér): Z mého pohledu jsme byli první poločas jasně lepší. Upřímně, ve druhé půli jsme byli velice špatní, ale takový je fotbal a ubojovali jsme to. Nechápu ty rozdíly mezi oběma poločasy. Měli jsme štěstí.

TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý (hráč): V prvním poločase byl soupeř jednoznačně lepší, hlavně do třicáté minuty. Ve druhé půli jsme v určité fázi soupeře i přehrávali, ale podařilo se nám vstřelit jen jeden gól.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
J. Beran [-] - R. Kazda [-] , J. Buršík [-] , M. Legát [-] , M. Otýs [-] (76. L. Hofmeister [-] ) , D. Punčochář [-] , S. Hora [-] , P. Henrich [-] , P. Pleier [-] , M. Betinec [-] , T. Čečil [-] (89. D. Červený [-] )

TJ Košutka Plzeň B
D. Frýdl [-] - P. Zigmund [-] , M. Langmajer [-] , M. Trnka [-] , N. Scimeni [-] , J. Prokeš [-] , J. Brejcha [-] (54. T. Zigmund [-] ) , V. Sirotek [-] , P. Kerndl [-] , J. Holec [-] , R. Holý [-]

ŽK: 56. D. Punčochář , 68. S. Hora .
Hráči zápasu: T. Čečil - T. Zigmund .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nešpor Petr - ADAMČÍK Miroslav, JANEK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.