Bojovné utkání nakonec urvaly Bukovany


Branky


37. D. Psota , 76. D. Psota - 68. S. Strašil
13

Bukovany jsou v letošní sezóně velice silné na domácí půdě a i proto se očekávalo, že v utkání s Hazlovem půjdou od úvodních minut pro tři body. Roli favorita potvrzoval také osmibodový náskok, hazlovští fotbalisté ale žádný zápas nevzdávají předem a i tentokrát se nechtěli vracet s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka v první půli

Úvod zápasu nenabídl příliš fotbalové krásy, nabídl ale hned několik vyložených gólových příležitostí. Pod taktovkou sudí Vargové sledovala skvělá divácká kulisa, kterou tvořila stovka diváků, jak se domácí řítí doslova do jedné šance za druhou. Po úvodní půl hodině mohlo být o osudu zápasu rozhodnuto, bukovanští fotbalisté ale selhávali v koncovce. Naštěstí pro ně a naneštěstí pro hosty se ve 37. minutě prosadil jeden z tahounů mužstva Daniel Psota. Během celé první půle, a jak se následně ukázalo, během celého utkání, bylo k vidění spousta nešetrných zákroků na obou stranách a již v první půli musela hlavní sudí hned třikrát sáhnout pro žlutou kartu. V první půli se ale skóre nezměnilo a hosté tak šli do kabiny s tím nejtěsnějším mankem.

Krátce po hodině hry přišlo vyrovnání

Souboje a fyzicky náročný fotbal, to pokračovalo i ve druhé půli. To rezultovalo také ve dvě žluté karty v rychlém sledu, které si za nešetrné zákroky připsal domácí Josef Gvizd a Bukovany dohrávaly poslední půlhodinu utkání v početní nevýhodě. V utkání, ve kterém šla krása stranou, se hazlovským fotbalistům podařilo krátce po hodině hry vyrovnat. Do druhé půle nastoupili hned tři čerství hráči z řad Hazlova a jedním z nich byl Stanislav Strašil, který v 68. minutě srovnával stav zápasu na 1:1. Domácí ale i v oslabení dokázali zabrat a o osm minut později šli opět do vedení a opět zásluhou Daniela Psoty. Těsné vedení si bukovanští fotbalisté udrželi až do samotného konce a připisují si tak vydřené tři body.

 

Před Hazlovem je velice důležitý zápas proti mariánské Lokádě, Bukovany zajíždí k extrémně těžkému zápasu na půdu Lipové.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner, trenér: Pozitivní na utkání jsou pro nás jen tři body. Jinak celý zápas byl ovlivněn přístupem jak nás, tak soupeře. Utkání nemělo vůbec kvalitu 1.B třídy. Nám nešlo vůbec nic, především proměňování i těch nejvyloženějších šancí. Ve 30. minutě jsme měli v klidu vést 5:0 a nemuselo být drama až do konce. Poslední zápas podzimu nás čeká na půdě favorizované Lipové a my musíme předvést úplně jiný výkon. Ještě bych se rád vrátil k výkonu našeho Dědka Zbyňka, který hrál ve svém věku druhé utkání v základní sestavě a ukázal všem, že na to ještě má,




Sestavy


TJ Baník Bukovany
J. Saska [-] - - Z. Repík [-] , D. Mikolášek [-] , F. Žába [-] , D. Psota [-] (90. A. Urban [-] ) , D. Psota [-] , J. Kukla [-] , J. Gvizd [-] , L. Pech [-] , M. Hamouz [-] (90. J. Vondrák [-] ) , J. Svůra [-]

FC Jiskra Hazlov
T. Buřič [-] - M. Kukačka [-] , V. Strnad [-] , J. Kadlec [-] , J. Šole [-] (46. S. Strašil [-] ) , A. Padalka [-] , F. Fuxa [-] (46. D. Šturm [-] ) , P. Fuxa [-] (46. T. Tuček [-] ) , J. Vališ [-] , M. Tuček [-] , F. Mezera [-]

ŽK: 39. J. Svůra , 54. J. Gvizd , 83. D. Psota - 34. J. Kadlec , 40. A. Padalka , 63. V. Strnad , 70. S. Strašil , 90. J. Vališ . ČK: 60. J. Gvizd .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VARGOVÁ Jessica - PACELT Robert, REISMÜLLER Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 11. 2021 21:31
Hodnocení zápasu
1. 11. 2021 21:29
Článek sem by se taky hodil ;)
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 19:51
David Křížek

Expert: Miroslav Daněk
Tip experta: výhra domácích

Bukovany jsou na svém hřišti nepříjemní, hrají tvrdý fotbal, který občas dost bolí. Hazlov si určitě bude na body věřit, a sám bych jim nějaký bodový zisk přál, ale myslím si, že nakonec odjedou s prázdnou.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 21:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 15:36

Tip: výhra domácích

27. 10. 2021 07:30
Výhra hostů
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 19:11

Tip: výhra domácích