P. Koliha 15.
R. Kolář 64. (vl.)
P. Koliha 71.
3:2
(1:2)
43. M. Plch
45. M. Plch
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:00

11.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlutice si připisují cennou výhru nad Lokádou


Branky


15. P. Koliha , 64. R. Kolář (vl.) , 71. P. Koliha - 43. M. Plch , 45. M. Plch
8

S pouhými dvěma body z desíti zápasů vstupovali do utkání hráči domácích Žlutic, kteří na svém hřišti přivítali hráče z Lokomotivy Karlových Varů. Ti měli bodů třináct a ač obě strany zmítá početná marodka, v roli favorita nastoupili hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky a vedení Lokády

Již ve druhé minutě se hosté dostali do první větší šance, míč ale jen proplachtil pokutovým územím a nakonec se ho zmocnil brankář Hladký. O první branku se ale postarali domácí a povedlo se jim to přesně po půl hodině hry. Hezkou akci na pravé straně zakončil Petr Kobliha, který si našel následný pas napříč malým vápnem. Vyrovnaný duel nabídl další branky až ke konci první půle. Ještě předtím šli ale hosté do oslabení. Dalin Schönwalder totiž viděl ve 28. minutě žlutou kartu za zbytečný faul na brakáře Hladkého a ve 39. minutě viděl po kritice rozhodčího druhou žlutou, následovanou červenou. I v oslabení se ale hráči Lokomotivy dokázali prosadit. Srovnání přišlo ve 43. minutě, Po dlouhém autovém vhazování se k míči ve vápně dostal Martin Plch a přízemní střelou vyrovnal na 1:1. O dvě minuty později byl obrat dokonce dokonán! Střelcem byl opět Martin Plch, který si míč přebral od Riedla na hranici vápna, prodral se blíže k bráně a prostřelil brankáře Hladkého. To byl také poslední kop první půle, kterou Godža ukončil za stavu 1:2.

Domácí zabrali

Bojovný výkon na obou stranách pokračoval také ve druhém poločase. Domácím se krátce po hodině hry podařilo vyrovnat. V 64. minutě si přímý kop z pravé strany nešťastně srazil do vlastní branky kapitán hostů Roman Kolář. V utkání bylo k vidění spoustu soubojů za hranou pravidel a také spoustu žlutých karet, celý zápas se nesl především v duchu bojovnosti. Dvacet minut před koncem šli hosté opět do vedení. Po centru z levé strany zakončoval Petr Kobliha, který z první nasměroval svůj pokus ke vzdálenější tyči a trefil se ideálně, díky jeho druhé brance v utkání vedli domácí 3:2. Jelikož už žádná větší šance k vidění nebyla, domácí poměrně v pohodě uhájili to nejtěsnější vedení a připisují si veledůležité tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Jakub Kolář, kapitán: V tomto zápase jsme chtěli navázat na náš nejlepší zápas na podzim a jeli opět ve slátané sestavě do předposledních Žlutic. Zápas jsme začali poměrně aktivně a nevyužili tři slušné průnikovky do soupeřovi šestnáctky. Následně přišel trest, když se soupeř prosadil po svém prvním výletu na naší polovinu. Začali jsme být nervózní a vše se ještě zkomplikovalo naprosto zbytečnou červenou kartou, kterou uviděl Dalin Schönwalder. Po jeho vyloučení jsme se semkli a nadechli k trochu lepšímu pohybu, z čehož jsme vydolovali hned dvě branky z kopačky Martina Plcha, který se prosadil ve 43 a 45 min. a tak jsme šli o poločasu do šaten za stavu 1.2. Po změně stran jsme hráli aktivně, ale šancemi na 3.1 jsme pohrdli a tak udeřil soupeř a jak to tak u nás bývá, tak z ničeho. Po soupeřově standardce a našich zmatcích bylo srovnáno na 2.2. Hned o 7 min později šli domácí do vedení, opět po naší hrubé chybě v obraně. Dalších 20 min branku nepřineslo a tak odjíždíme s prázdnou a pachutí našeho nejhoršího výkonu letos vůbec.



Sestavy


FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - P. Koliha [-] , F. Gašparec [-] , M. Thai [-] , V. Černý [-] , A. Čech [-] , J. Křížek [-] , L. Slivčák [-] , L. Melnyk [-] (78. M. Sivák [-] ) , M. Ažaltovič [-] , J. Pěnkava [-]

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
R. Nádler [-] - P. Bílý [-] , Š. Chlapovič [-] (82. J. Kolář [-] ) , R. Kolář [-] , D. Schönwalder [-] , M. Plch [-] , M. Sikora [-] , J. Tolar [-] , R. Riedl [-] , P. Kodalík [-] (78. R. Kocmánek [-] ) , R. Patera [-]

ŽK: 32. A. Čech , 37. P. Koliha , 42. V. Černý , 59. F. Gašparec - 28. D. Schönwalder , 33. J. Tolar , 36. R. Kolář , 71. M. Sikora . ČK: 39. D. Schönwalder .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Godža Ladislav - VOKOUN Tomáš, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 17:09
redakce fotbalunas.cz

Expert: Roman Prokop
Tip experta: výhra hostů

V tomhle případě věřím hostům a tipuji, že vyhrají 1:2.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 14:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 14:45

Tip: výhra hostů