Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:00

11.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek vedl už o dvě branky, nakonec bere všechny body Chodov


Branky


8

Šlágr kola mezi Nejdkem a Chodovem sliboval parádní fotbal, což si uvědomovalo také 110 přítomných diváků. Hosté šli do zápasu z prvního místa, šestibodový náskok na Nejdek chtěli ale domácí snížit na polovinu. Domácí jsou na svém hřišti velice silní a to chtělo ukázat i Spartaku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubranková první půle

Úvodní minutky si míč užívali více hosté, následovala ale pasáž, kdy si míč dlouho předávali hráči Nejdku, až poslal míč do vápna kapitán Rutrle, který sice našel pouze obránce hostů Bečváře, tel byl ale nedostatečně důrazný a proto ho o míč obral Patrik Satýnek, který z bezprostřední blízkosti napálil míč za záda Dutze. 1:0. A ve 13. minutě bylo pro hosty ještě hůře. Domácí opět velice kvalitně kombinovali na polovině hřiště, následně si vzal míč do tahu Jakub Borůvka, na levé straně uběhl s míčem několik metrů, zasekl, navedl jedním dotykem na střed hřiště a parádní střelou na zadní tyč překonal chodovského brankáře. Domácí hráli s hosty velice vyrovnanou partii a na domácím hřišti dokázali hrát velice pohledný fotbal. I přes další šance na obou stranách už branka nepadla a hosté šli do kabin s dvoubrankovým mankem.

Csaplárovka

Ve druhé polovině měli hosté co dotahovat, není ale žádnou záhadou, že ve fotbale je možné naprosto všechno. V 61. minutě zahráli domácí rukou ve vlastním vápně, což neušlo pozornosti hlavního sudího Jatiho. Následný pokutový kop proměnil Martin Vachník. Ten poslal brankáře na opačnou stranu a snížil na 2:1. Hosté začínali přitápět pod kotlem a začali ukazovat kvalitu, díky které jsou na prvním místě tabulky. Dvacet minut před koncem přišlo vyrovnání. Velkou chybu vyrobil domácí brankář Nadáníček, jemuž vypadl míč z rukavic a kapitán hostů Lukáš Kočí dostal dárek v podobě odkryté branky, nikým nehlídaný neměl problém rozvlnit nejdeckou síť. Na dvě branky hostů se ale domácím podařilo o šest minut později odpovědět. Šikovný útočník Jakub Jílek se prosadil nikým nehlídaný hlavou z přímého kopu, který z pravé strany rozehrál Tomáš Pilař. V 79. minutě ale bylo opět srovnáno. Ke střele z dvaceti metrů natáhl Lukáš Kočí a svou druhou brankou v utkání upravil na 3:3. A za další tři minuty byl velký obrat dokonán. A poslední branka tedy stála za to. Radek Bečvář, který zavinil první branku, tentokrát posílal centr do vápnu nejdeckých fotbalistů. Centr se mu vůbec nepovedl, jeho vysoký pokus ale zamříil naprosto přesně pod víko, čímž překonal brankáře Nádeníčka. Ten nemohl mít úplně čisté svědomí, Bečvář to ale, ač nechtěně, trefil naprosto perfektně. Své vední si už hosté pohlídali a z Nejdku si tak odvážejí extrémně cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek
Zbyněk Draxal, hráč: Za režii dnešního zápasu by se nemusel stydět ani mistr thrillerů Alfred Hitchcock. Když ve 14. minutě svítilo na světelné tabuli skóre 2:0 pro domácí, po parádních trefách Patrika Satýnka a Kuby Borůvky, vypadalo to na další vítěztví nad Spartakem, proti kterému se nám v posledních sezonách daří. Po zodpovědném výkonu bez chyb se odcházelo do kabin už bez změny skóre. Ve druhém poločasu se hosté dostali do hry po proměněné penaltě, aby se jim následně podařilo i vyrovnat. Nejdecký výběr v 75. minutě kontroval a parádní hlavičkou Kuby Jílka šel opět do vedení. Chodov ale stihnul vyrovnat a pár minut před koncem dokonat zmar domácí snahy, když do branky zapadl nepovedený centr hostů.




Sestavy


FK Nejdek
J. Nádeníček [-] - J. Schlosser [-] , J. Jílek [-] , M. Šilhan [-] , J. Borůvka [-] , T. Pilař [-] (82. Z. Draxal [-] ) , P. Satýnek [-] , L. Vacek [-] , J. Rutrle [-] , A. Mandous [-] , F. Rutrle [-]

TJ Spartak Chodov
J. Dutz [-] - J. Dušek [-] , J. Frána [-] , R. Bečvář [-] - J. Štěrba [-] , L. Kočí [-] , M. Kotlár [-] (57. K. Fröhlich [-] ) , J. Sikora [-] (86. Z. Rechtorík [-] ) , M. Dušek [-] - O. Frána [-] , M. Vachník [-]

ŽK: 35. J. Rutrle - 57. J. Sikora , 64. J. Dušek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Jati David - ŘÁDA Josef, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 17:09
redakce fotbalunas.cz

Expert: Roman Prokop
Tip experta: výhra domácích

V tomhle případě věřím Nejdku, který je doma velice silný a tipuji 2:1.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 14:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 14:45

Tip: výhra domácích