Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid zvládl důležitý souboj s Bolevcem


21

Oba týmy jsou v pozici, ve které by se nechtěl nacházet žádný tým a každý bod je pro ně důležitý. Na Lopatárně bylo k vidění šestibrankové představení i červená karta, přesně jak tipoval trenér Chotíkova v našem Expertovi pro 10. kolo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky během osmi minut

Domácí začali lépe, drželi míč na svých kopačkách, ale do větší šance se nedostali. Udeřit mohl Bolevec na druhé straně, ale Kořenek ve skluzu nasměroval Bublíkův pokus mimo branku.

 

Kolem 30. minuty se ale začaly dít věci. Nejdříve udeřil ve 26. minutě Petr Filipčík po centru ze strany, kdy neuvěřitelným dotykem přehodil z malého vápna hostujícího brankáře Körnera. O 4 minuty později už bylo srovnáno, vyrovnával taktéž po centru David Humpál. Fotbalovější domácí si však vzali vedení brzy zpět. Centr Harmadyho z přímého kopu uklidil hlavou do branky Daniel Matějka. První poločas tak skončil 2:1.

 

Domácí chtěli přidat nějakou branku pro uklidnění, ale spíše viselo ve vzduchu vyrovnání z kopaček houževnatě hrajícího Bolevce. To však zcela odmítl Jan Harmady, který z přímého kopu z hranice šestnáctky trefil přesně.

 

V 72. minutě se po druhé v zápase trefil z pozice pravého beka Petr Filipčík a řekl si tak o nominaci do sestavy kola. Branka to byla výstavní, centrem ze strany překvapil hostujícího brankáře a míč zapadl přesně do horního růžku branky. Poslední korekci stavu provedl hostující kapitán Michal Pelnář, jen chvilku před tím, než obdržel 2. žlutou kartu po zcela zbytečném dohrání domácího brankáře Lišky.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Daniel Matějka, hráč: Věděli jsme, že nás doma s Bolevcem nebude čekat nic lehkého, a to se potvrdilo. Na druhou stranu si myslím, že jsme byli celý zápas lepším a fotbalovějším týmem a zaslouženě jsme vyhráli. Paradoxně to nebyl nějaký hvězdný výkon, ale 4 branky a 3 body se určitě počítají.




Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - M. Suk [-] (87. J. Kostifál [-] ) , P. Filipčík [-] , T. Drtil [-] (87. M. Peroutka [-] ) , D. Matějka [-] (79. P. Řezníček [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] (61. P. Nový [-] ) , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] , D. Kořenek [-] , J. Šindelář [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] (31. L. Tolkner [-] ) - D. Anténe [-] , J. Fryček [-] , D. Humpál [-] (60. K. Loula [-] ) , M. Pelnář [-] , T. Tran [-] (70. J. Šplíchal [-] ) , J. Hibler [-] , M. Žíla [-] (46. M. Soukup [-] ) , J. Toman [-] (46. R. Černý [-] ) , P. Dlesk [-] , M. Bublík [-]

ŽK: 55. J. Hibler , 67. L. Tolkner , 82. M. Pelnář . ČK: 89. M. Pelnář .
Hráči zápasu: P. Filipčík .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Fencl Jakub - SCHVEINERT Radek, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jakub Volák

Expert: Petr Kučera
Tip experta: výhra domácích

Zápas o 6 bodů. Koukatelný zápas to asi moc nebude, čekám, že se bude i červenat, ale domácí mají nové pěkné dresy, nové kvalitní míče a konečně se uzdravil i progresivní kouč Šimsa, a ten vymyslí vítěznou taktiku za tři body.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích