0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělčice vyválčily na půdě Vacova těsnou výhru


Branky


22

Jedenácté kolo svedlo proti sobě domácí Vacov a hostující Bělčice. Hosté si v minulém kole vyšlápli na Sedlici, kterou vysoko porazili. Naopak domácí pouze remizovali v Záblatí s rezervou Prachatic. Tento zápas nepřinesl mnoho fotbalové parády a nakonec se díky jedinému gólu radovaly z výhry Bělčice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Domácí Vacov vstoupil do utkání jedenáctého kola proti Bělčicím lépe, vypracoval si několik příležitostí, ale rozhodně se nejednalo o nějaké vyložené šance. Jediná z nich, která stojí za zmínku, byl přímý kop zahrávaný Markem Valtou z pravé strany hřiště. Vacovský záložník poslal centr do vápna, který našel hlavu Jaroslava Ketzera, ale jeho pokus směřoval pouze doprostřed branky, kde míč sebral bělčický brankář Dražan.

 

Spíše se hrál bojovný soubojový fotbal, který moc šancí ani na jedné či druhé straně nenabízel. Ke konci poločasu si jednu větší příležitost vypracovali přeci jen i hosté, ale stejně jako domácí, ani oni šanci nevyužili k otevření skóre zápasu. Do kabin se tak šlo po poměrně nezáživném průběhu prvního poločasu s bezbrankovým stavem.

Ve druhé půli hosté jediným gólem utkání rozhodli

Druhá polovina zápasu začala tak, jako ta první. Vacovští se zpočátku dostali do tlaku, ale výraznější ohrožení Dražanovy branky z toho nebylo. Navíc se na hřišti stále odehrávalo plno osobních soubojů, které znemožňovaly pohledné akce.

 

Bezbrankové skóre vydrželo zhruba hodinu hry. Poté se v 58. minutě konečně diváci první branky dočkali, ale domácí příznivci z toho radost neměli. Bělčický Jakub Houda se uvolnil na levé straně a poslal centr do vápna na Karla Hanzlíka a kapitán hostí uklidil balón k tyči - 0:1.

 

Poté se domácí snažili srovnat, ale žádné velké šance si už nedokázali vytvořit. Až na jeden trestný kop Filipa Zitty, který Ketzer hlavičkoval do gólmana Bělčic. V úplném závěru po rohu a velkém zmatku ve vápně se dostal k šanci Tomáš Sova, ale z malého vápna netrefil branku. Hosté si tak odvezli z Vacova 3 body.

 

Report sepsal: Marek Valta, redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu


SK Vacov
Marek Valta: "Tento zápas jsme nezvládli po taktické stránce. Soupeř se nesnažil hrát moc fotbal a pouze nakopával balony a bojoval o každou píď hřiště. Měli jsme dle mého názoru začít v trochu jiném rozestavení a možná bychom dokázali dostat soupeře pod větší tlak. Bohužel se tak nestalo a Bělčice berou 3 body."

TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš: "Ve Vacově jsme vyhráli po 15 letech. Ale byl to velice těžký zápas, protože domácím předtím tragicky zemřel spoluhráč a v týdnu ještě fanoušek. Soupeř tak měl slzy v očích a současně krev. Své dvě pološance v první půli jsme nevyužili, domácí měli snad 15 rohů a třikrát čaroval gólman Dražan, ten nás zachránil. Poločas jsme přežili s obrovským štěstím. Po změně stran jsme přitlačili a začali víc běhat, byli jsme lepší a po zásluze vstřelili gól. Mohli jsme přidat i další, ale nepovedlo se, takže jsme se nakonec strachovali o výsledek. Bylo to na krev, nakonec jsme to však ukopali. Bylo to odmakané a ubojované vítězství. Kluci zahráli dobře."



Sestavy


SK Vacov
T. Lácha [-] - M. Valta [-] (67. J. Bubík [-] ) , M. Vítovec [-] (88. T. Sova [-] ) , K. Procházka [-] , M. Mls [-] , F. Zitta [-] , M. Moutelík [-] , A. Bujok [-] , J. Ketzer [-] , L. Král [-] (81. D. Makas [-] ) , J. Červenka [-] (79. A. Jírovec [-] )

TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - J. Houda [-] (85. M. Fiala [-] ) , K. Hanzlík [-] , M. Ráž [-] (90. L. Krameš [-] ) , O. Páca [-] , A. Ježek [-] , J. Vejšický [-] , M. Hrkel [-] , L. Krameš [-] , L. Mach [-] , K. Zeman [-]

ŽK: 56. F. Zitta , 72. J. Červenka - 68. L. Mach .
Hráči zápasu: M. Mls - K. Dražan .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vejčík Vít - MRÁZ Marek, HÁŠA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2021 19:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 16:12

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 15:02

Tip experta: výhra domácích

Nejspíše zápas kola, v kterém rozhodne domácí prostředí.

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 10:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 18:50
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 20:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 20:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 19:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 11:44

Tip: výhra domácích

Boj o body vjde domácím, kteří vítězství vydřou.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 06:47
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 06:03

Tip: výhra domácích