Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 12:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice si proti posledním Stachům zastřílely


Branky


6. O. Brynda , 18. P. Masák , 33. J. Hrach , 44. J. Hrach , 61. P. Vojtíšek , 67. O. Vaněček , 73. F. Duba (p.) , 82. M. Glazunov
21

Sousedovice na svém trávníku přivítaly poseldní tým tabulky, Stachy. Již od úvodu bylo patrné, kdo se stane vítězem utkání, otázkou byla jenn výše skóre. Domácí nakonec svému soupeři nastříleli osm branek, které rovnoměrně rozdělili do obou poločasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sousedovice rozhodly o svém vítězství již v prvním poločase

Sousedovice nechtěly svého soupeře ze dna tabulky podcenit, a tak do zápasu vstoupily úplně naplno. To přineslo ovoce v podobě první branky již v 8. minutě utkání. K odraženému míči se dostal Ondřej Brynda a dopravil ho do branky - 1:0.

 

V 18. minutě to bylo již o dva góly. Kuriózním způsobem se prosadil Pavel Masák, který pouze odkopával míč, ale gólman hostů odkop neodhadl a balón skončil až v bráně - 2:0.

 

V 33. minutě se Sousedovice prosadily znovu. Janáček zatáhl míč a poslal ho před branku, kde našel přesně kapitána Jana Hracha a ten zvýšil již na rozdíl tří branek - 3:0.

 

Jan Hrach pak přidal na konci prvního poločasu ještě čtvrtou branku svého týmu, když ve 44. minutě postupoval sám na brankáře Bílého, kterého překonal a završil poločasové skóre na 4:0.

Ve druhé půli přidali domácí další čtyři branky

Druhý poločas začal v klidnějším tempu než ten první a na branku se muselo čekat zhruba čtvrt hodiny. V 61. minutě se dostal do střelecké pozice Petr Vojtíšek a jeho pokus skončil k radosti domácích příznivců v síti - 5:0.

 

Další branku přidaly domácí Sousedovice v 67. minutě. Rozhodčí nařidíl přímý kop těsně za vápnem. K jeho exekuci se postavil Ondřej Vaněček a i on se trefil přesně - 6:0.

 

O další chvíli později se domácí radovali znovu. V 73. minutě dostali výhodu tentokrát pokutového kopu, který si vzal na starost Filip Duba a v klidu uklidil míč do branky - 7:0.

 

Skóre pak uzavřel v 82. minutě Milan Glazunov, který dorážel volný míč do sítě - 8:0. Sousedovice tak vyhrály proti posledním Stachům naprosto jednoznačně.



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Jan Hrach: "V dalším zápase jsme na domácím hřišti přivítali Stachy. Hosté se nacházeli na posledním místě, ale nechtěli jsme nic podcenit. Zápas jsme měli pod kontrolou, hosté zahrozili pouze po našich individuálních chybách v rozehrávce. V dalším kole jedeme na hřiště silných Lhenic. Doufám, že budeme pokračovat v dobrém výkonu na hřišti a přivezeme body."




Sestavy


FC Znakon Sousedovice
T. Frýda [-] - J. Hrach [-] (65. M. Glazunov [-] ) , P. Masák [-] , O. Brynda [-] (53. O. Rataj [-] ) , D. Brož [-] , F. Duba [-] (82. J. Jalůvka [-] ) , M. Křiváček [-] , O. Vaněček [-] (73. D. Horňák [-] ) , Š. Fábera [-] , J. Janáček [-] , P. Vojtíšek [-]

TJ Sokol Stachy
F. Bílý [-] - J. Pěnek [-] (73. V. Špánek [-] ) , L. Heidenreich [-] (47. K. Koblížek [-] ) , D. Pek [-] , L. Hovorka [-] , V. Lukeš [-] , J. Kraml [-] , A. Lutovský [-] , M. Švarc [-] , P. Foltýn [-] , J. Řezník [-]

Hráči zápasu: J. Hrach - J. Kraml .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Ovčáček Josef - VEJČÍK Vít, RABA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Stachy prozatím nevyhrály a řekl bych, že ani tento zápas nezvládnou.

Tip: výhra domácích

Hosté mají velmi špatný podzim a ani v Sousedovicích to lepší nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Stachy jsou na tom hodně špatně a ani ze Sousedovic si body neodvezou.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích