P. Janus 72.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražejov s Cehnicemi si body rozdělily


Branky


72. P. Janus - 25. M. Kroupa
19

Utkání mezi Dražejovem a Cehnicemi nepřineslo mnoho fotbalové parády. V prvním poločase se dostali do vedení hosté, ale ve druhém poločase domácí dokázali vyrovnat. Body se tak nakonec po remíze 1:1 dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se dostaly do vedení Cehnice

Domácí Dražejov trápí marodka, a tak musel vstoupit do utkání proti Cehnicím se značně poslepovanou sestavou. Utkání nenabízelo moc hezké fotbalové akce, hrálo se spíše na náhodu s chybami v kombinaci z obou stran.

 

Skóre se ale v prvním poločase přeci jen měnilo. Ve 25. minutě se hosté dostali k vápnu Dražejova, přišel centr, který směřoval na malé vápno, kde si míč našel Martin Kroupa, který ho hlavičkou uklidil za záda domácího brankáře - 0:1.

 

Hosté z Cehnic si pak vypracovali ještě několik příležitostí, ale dražejovský brankář Patrik Drnek již žádný míč za svá záda nepropustil. O poločasové přestávce tedy vedly Cehnice 0:1.

Ve druhém poločase dokázal Dražejov vyrovnat

Hra ve druhém poločase se oproti půli první nikterak nezměnila. Stále byla plná nepřesností a nenabízela žádné krásné kombinace. Cehnice držely vedení a Dražejov se snažil o vyrovnání.

 

Na to se domácím povedlo dosáhnout v 72. minutě. Zakombinovali spolu Hozman s Hlavinem, odražený balon se dostal k Petru Janusovi, který přišel jako střídající hráč do druhého poločasu. Ten míč doklepl do branky a vyrovnal na 1:1.

 

Od té doby byl Dražejov lepším mužstvem a snažil se ještě strhnout vítězství na svou stranu, ale žádná další branka již nepadla. Oba týmy si tak rozdělily body po remíze 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček: "K dalšímu vyhecovanému derby jsme nastoupili znovu se slušnou marodkou. Zápas se nám herně vůbec nedařil a stejně tak hostům. Ti šli ale z nenápadné akce a po našem propadnutí do vedení centrem do malého vápna. Jinak nás v první půli podržel Drnek. Druhá půle nebyla o nic rozdílná oproti první. Jedinou změnou bylo naše srovnání po pěkné akci Hozman-Hlavin a dorážce legendy Petra Januse. Na konci jsme ještě mírným tlakem hrozili otočením skóre, body se ale nakonec dělily mezi oba celky konečným stavem 1:1."




Sestavy


TJ Dražejov
P. Drnek [-] - K. Řezníček [-] , V. Hozman [-] , T. Hrčka [-] , F. Brázda [-] , T. Brož [-] - D. Hlavin [-] , M. Mertl [-] , M. Bračok [-] , P. Poláček [-] - D. Pojsl [-] (46. P. Janus [-] ) -

Sokol Cehnice
J. Prokeš [-] - J. Prokeš [-] , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , T. Herzig [-] (66. V. Vaněk [-] ) , R. Frčka [-] , J. Mára [-] (70. J. Čech [-] ) , M. Kroupa [-] (88. O. Sadlak [-] ) , P. Hovorka [-] , M. Kováč [-] (81. J. Kuric [-] ) , L. Čech [-]

ŽK: 54. V. Hozman , 66. F. Brázda , 70. T. Hrčka - 56. M. Kováč , 57. T. Herzig , 59. M. Martínek , 87. R. Frčka .
Hráči zápasu: P. Drnek - M. Kroupa .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: MUZIKA Filip - PÁNEK Milan, RYNDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Doma se neprohrává.

Tip experta: výhra domácích

Dražejov na domácí půdě zvítězí, tipuji o dva góly.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Cehnice mají dobrý tým a z Dražejova si odvezou všechny tři body.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích