K. Hanzlík 70. (p.)
1:1
(0:0)
50. D. Calta
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bělčice se s Bavorovem rozešly smírně


Branky


70. K. Hanzlík (p.) - 50. D. Calta
19

Bělčice sehrály s Bavorovem dobré utkání, které zdánlivě nemohlo skončit jinak než jejich vítězstvím. Hosté z Bavorova se téměř celý zápas bránili útokům domácích, ale ti předvedli střeleckou nemohoucnost, a tak se oba kluby rozešly nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle žádný gól nepřinesla

Do utkání mezi Bělčicemi a Bavorovem vstoupil mnohem lépe domácí tým. Jeho fotbalisté se pokoušeli o útočné výpady, vypracovávali si několik šancí, ale v zakončení se strašně trápili a hostujícího brankáře Oláha překonat nedokázali ani z těch nejvyloženějších.

 

Naopak hosté z Bavorova se celou první půlku bránili. Sami si nevypracovali snad ani jednu střeleckou příležitost. I přesto mohli být relativně spokojení s poločasovým výsledkem. Do kabin se totiž šlo za stavu 0:0.

Ve druhé půli šli překvapivě do vedení hosté, Bělčice alespoň vyrovnaly

Obrázek ve druhém poločase byl v podstatě shodný jako v prvním dějství. Až an to, že již v 50. minutě se po chybné rozehrávce Bělčic zmocnil míče bavorovský David Calta a poslal hosty do vedení - 0:1.

 

Hosté se tak o to víc zaměřili na defenzivní činnost a domácí se stále nedokázali gólově prosadit. To se změnilo až v 70. minutě. Ke gólu Bělčic ale nevedla žádná situace, která by vyplynula ze hry. Střelecké trápení ukončila totiž až penalta. Tu nařídil hlavní rozhodčí za faul na Adama Ježka. Exekuci vzal na sebe kapitán Karel Hanzlík a byl úspěšný - 1:1.

 

Přestože Bělčice srovnaly skóre ještě relativně brzy před koncem utkání, jejich další šance nadále zůstavaly neproměněné. Proto se i přes jejich jasnou převahu body v utkání nakonec dělily. Bělčice remizovaly s Bavorovem 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš: "Obrovské zklamání. Soupeř přežil klinickou smrt. V první půli nevystřelil na bránu, my jsme však nevyužili šest vyložených šancí. Krátce po změně stran z naší rozehrávky šli hosté do vedení, my jsme se pořád nemohli prosadit. Povedlo se nám to až z penalty. Je neuvěřitelné, jaké příležitosti nejsme schopni využít. A to je bohužel každý zápas. Nemůžeme prostě dát gól."




Sestavy


TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - M. Ráž [-] , K. Hanzlík [-] , O. Páca [-] (87. M. Fiala [-] ) , A. Ježek [-] , J. Vejšický [-] (58. P. Průcha [-] ) , V. Mach [-] (46. M. Hrkel [-] ) , M. Hevera [-] , L. Mach [-] , K. Zeman [-] , J. Houda [-] (82. D. Průcha [-] )

TJ Sokol Bavorov
R. Oláh [-] - L. Kautman [-] (64. J. Šabršula [-] ) , F. Sluka [-] , P. Štěch [-] , D. Řezáč [-] , F. Kříž [-] , D. Calta [-] , M. Polanský [-] (18. B. Slavík [-] ) , Z. Líkař [-] , R. Funda [-] , B. Begiri [-]

ŽK: 30. R. Funda , 73. R. Oláh , 75. J. Šabršula , 78. P. Štěch .
Hráči zápasu: K. Hanzlík - D. Calta .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Novák Roman - MACHOVÁ Eliška, RYNDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Bělčice doma zaberou a nad Bavorovem zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích