2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po dvou rozdílných poločasech slaví výhru Volyně


Branky


22

V prvním domácím zápase nové sezóny dokázala Volyně přehrát Sousedovice. Přestože v prvním poločase byla rozhodně slabším týmem, neinkasovala a v druhém poločase rozhodla o svém vítězství v poměru 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ovládli hosté, ale gól nedali

Hostující tým ze Sousedovic vstoupil do utkání jednoznačně lépe. Naopak domácí Volyně se trápila. Nepřesnosti v rozehrávce a pomalé tempo hry domácích zapříčinily, že se hosté dostávali do spousty nebezpečných situací. Bohužel pro ně se ale trápili v zakončení. Buď netrefovali branku, nebo se zaskvěl výborný brankář domácích, Tomáš Mráz.

V druhé půli se domácí výrazně zlepšili

Po poločase začala domácí Volyně úplně jinak než v první půli. Svou zlepšenou hru navíc hned v 50. minutě přetavila ve vedoucí branku. Po krásné kombinační akci vyslal průnikovou přihrávku Kristián Hájek. Míč si převzal Pavel Temňák a dokázal skórovat - 0:1.

 

Hned za chvíli, v 60. minutě, potvrdil převahu domácích kuriózním gólem Radoslav Slavík. Ten zhruba z poloviny hřiště dokázal přehodit hostujícího brankáře a napodobil tak senzační kousek Patrika Schicka z letošního EURA - 2:0.

 

Tato druhá branka zlomila odpor Sousedovic, když si už do konce utkání nevypracovaly žádnou příležitost na zdramatizování duelu. Zápas tak skončil výhrou Volyně 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Jiří Raba: "První poločas byl z naší strany šílený. Nedokázali jsme si přihrát na pár metrů, všude jsme byli pozdě. Jednalo se z naší strany o nejhorší poločas od začátku soutěže. Hosté byli jednoznačně lepší, měli spoustu šancí ale všechny trestuhodně zahodili, nebo je vychytal výborný Mráz. Do druhého poločasu jsme vstoupili jako úplně jiný tým. Hned v 50. minutě se prosadil Temňák. V 60. minutě předvedl neskutečný gól ala Patrik Schick Slavík. Tato branka hosty úplně položila a do konce zápasu už si nevypracovali větší šanci. Jediným negativem je zranění třech hráčů."




Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - J. Procházka [-] , M. Nový [-] , R. Slavík [-] , P. Hájek [-] , P. Pubal [-] (37. K. Hájek [-] ) , A. Mack [-] , L. Blatský [-] (24. T. Škopek [-] ) , F. Dlouhý [-] , R. Prihara [-] , P. Temňák [-]

FC Znakon Sousedovice
T. Frýda [-] - P. Vojtíšek [-] , P. Masák [-] (13. M. Glazunov [-] ) , O. Rataj [-] (70. O. Brynda [-] ) , F. Duba [-] , M. Křiváček [-] , O. Vaněček [-] , Š. Fábera [-] , D. Brož [-] , L. Duba [-] (72. J. Jalůvka [-] ) , J. Hrach [-]

ŽK: 67. J. Procházka - 62. J. Hrach .
Hráči zápasu: T. Mráz - Š. Fábera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejčík Vít - KOCINA Martin, TAUBER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Strakonické derby skončí nerozhodně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Domácí vyhrají. Sousedovicím se vstup do nové sezony zatím nedaří.

Tip: výhra domácích