Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlice v přestřelce vyhrála nad Cehnicemi


Branky


69. J. Panuška , 72. D. Janoušek , 82. Z. Mikeš , 87. P. Krejsa (vl.) , 90. D. Dumský - 30. P. Hovorka , 43. J. Miklas , 85. P. Krejsa
22

Sokol Cehnice se dostal do vedení 2:0 po prvním poločase. Domácí Sedlice ale dokonale využila "Csaplárovu past" a dokázala v gólově bohatém druhém poločase překlopit skóre utkání na svou stranu. Nadále tak zůstává stoprocentní, hosté si naopak připsali druhou porážku v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do dvougólového vedení

V prvním poločase hrála domácí Sedlice ve vysokém tempu. Hosté z Cehnic se ale svému soupeři dokázali v nasazení vyrovnat a dokonce se dostali do vedení. Ve 30. minutě vstřelil první branku utkání Petr Hovorka - 0:1.

 

Těsně před pauzou se navíc ve 43. minutě prosadil i Jakub Miklas, který zvýšil už na 0:2 a s hosty to vypadalo velice dobře. Do konce poločasu se již nic zásadního nestalo, a tak do kabin odcházeli spokojenější Cehničtí.

Druhá půle nabídla otočku skóre i bláznivý závěr

Jak se říká, vedení 2:0 po poločase je velice zrádný výsledek. Nejinak tomu bylo i v tomto utkání. Domácí Sedlice se vybičovala k výbornému výkonu. Přestože chvíli snahy domácích nevedly ke kýženému výsledku, nakonec začali otáčet skóre. Jako první se v druhé půli prosadil v 69. minutě Jan Panuška, který byl v té chvíli na hřišti teprve 10 minut - 1:2.

 

Hned o tři minuty později už bylo srovnáno. V 72. minutě dokázal vyrovnat domácí záložník David Janoušek - 2:2. Za dalších 10 minut už vedli poprvé v utkání domácí. Skóre otočil v 82. minutě další střídající hráč, Zdeněk Mikeš - 3:2.

 

Hosté se ale bodového zisku vzdát nechtěli. Po dalších třech minutách, v 85. minutě, se dokázali vrátit do hry o všechny body, když srovnával na 3:3 cehnický kapitán Pavel Krejsa.

 

Domácí jako by vyrovnávací branka rozdráždila a ještě zvýšili tempo hry. To hosté nedokázali vydržet a v 87. minutě kapitulovali, když se Pavel Krejsa trefil tentokrát do špatné branky - 4:3.

 

Povzbuzená Sedlice pak ještě přidala pátý gól, když se prosadil i domácí kapitán David Dumský v 90. minutě a uzavřel tak skóre velice zajímavého zápasu na 5:3. Sedlice tak má v tabulce stále plný počet bodů.



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - M. Sladký [-] (59. J. Panuška [-] ) , J. Čabrádek [-] , P. Koutenský [-] , D. Houzar [-] (54. M. Běloušek [-] ) - D. Janoušek [-] , M. Čapek [-] , J. Musil [-] (56. Z. Mikeš [-] ) , V. Klíma [-] - P. Vaněk [-] (77. J. Petráš [-] ) , D. Dumský [-]

Sokol Cehnice
M. Přech [-] - O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , T. Herzig [-] (72. M. Kroupa [-] ) , R. Frčka [-] , J. Mára [-] (69. O. Sadlak [-] ) , J. Miklas [-] , P. Krejsa [-] , P. Hovorka [-] , D. Hájek [-] (72. J. Kuric [-] ) , J. Čech [-]

ŽK: 45. D. Houzar - 38. O. Martínek , 49. R. Frčka , 56. M. Martínek .
Hráči zápasu: D. Janoušek - J. Miklas .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JEŘÁBEK Petr - HANZLÍKOVÁ Aneta, SÝKORA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ze Sedlice se body nevozí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích, ale Cehnice jim to určitě nedají zadarmo.

Tip: výhra domácích