0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 12:30

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd přesvědčivě vyhrál venku


Branky


14

Kamenný Újezd zajížděl k venkovnímu utkání na půdu do Větřního. Znovu potvrdil pozici týmu co nejméně inkasuje a tentokrát přidal i pět branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostí zajistil Černý s Prokopem

Hostujicí tým vstoupil do zápasu výborně a byl od prvních minut více na míči. Svoji převahu také brzo korunoval brankou, když se trefil Aleš Černý 0:1. Kamený Újezd pokračoval v předvedeném výkonu a do poločasu své vedení navýšil. Střelcem byl Aleš Prokop a po prvním poločase Kamenný Újezd vedl 0:2.

Aleš Prokop završil hattrick

Druhý poločas začal lépe domácí tým ,ale neproměnil žádnou svoji šanci. A tak udeřilo na druhé straně a Aleš Prokop zvýšil na 0:3. Tato branka zápas zlomila a v pohodě hrajicí Kamenný Újezd přidal ještě dvě branky v samotném závěru. Trefil se Leon Prokeš 0:4 a hattrick završil Aleš Prokop 0:5. 



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): Zápasu jsem se kvůli nemoci vůbec nezúčastnil, takže budu hodnotit podle informací. První poločas jsme úplně prospali a nedostali se vůbec do hry a soupeř byl lepší. Druhý poločas se udělaly změny v rozestavení a střídáním jsme začali aktivně a 20 minut jsme byli lepší. Rozhodující byla prý neproměněná šance po chybě hostující obrany, kdy jsme nedali gól do prázdné branky a místo, aby nás to vrátilo do zápasu, tak jsme hned z protiútoku dostali na 0:3 a bylo po nadějích na bodový úspěch. Po třetí brance jsme se sesypali úplně a soupeř bez větších potíží ještě dvakrát skóroval. Celkově nás doprovázela velká nepřesnost v rozehrávce a netrpělivost. Je to pro nás dost tvrdý výsledek prohrát doma 0:5 je hodně, až ostuda to si musíme přiznat. Každopádně už se stalo a musíme se otřepat a připravit se na další zápas a udělat zase body. Gratulujeme soupeři k vítězství.




Sestavy


SK Větřní
M. Votýpka [-] - A. Krák [-] , M. Ješina [-] - - M. Vávra [-] - J. Cifreund [-] , P. Podskalský [-] , P. Homer [-] (69. T. Kalkuš [-] ) , L. Konečný [-] , M. Hüttner [-] (46. M. Sivák [-] ) , P. Vnuk [-] (46. P. Kotlár [-] ) , F. Soukup [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - M. Sadloň [-] , P. Petkov [-] (74. L. Prokeš [-] ) - D. Průdek [-] , A. Černý [-] , J. Havlíček [-] - M. Svobodný [-] (46. J. Rožboud [-] ) , A. Prokop [-] - J. Komberec [-] , V. Kotalík [-] (89. R. Časkovič [-] ) , M. Sládek [-]

ŽK: 20. A. Krák , 73. M. Ješina , 90. L. Konečný .
Hráči zápasu: A. Prokop , J. Dudák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HANDŠUH Karel - MRÁZ Marek, PETROUŠEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Miroslav Turek

Expert: Přemysl Kukačka
Tip experta: remíza

vyrovnaný mužstva , očekávám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích