Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna nastřílela venku šest branek


Branky


17

Sedlečtí fotbalisté přivítali na svém trávníku celek ZlatéKoruny. Trenér Šindelář opět musel měnit složení základní sestavy, když chyběli zejména stopeři. Hned v úvodu utkání se ovšem mohlo měnit skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas tři nula pro hosty

Ve třetí minutě dostal míč na křídlo domácí Milan Pešek, únik zakončil lobem, brankář Schwarz, ale reflexivně míč vyrazil na roh. Poté již iniciativu převzali hosté a dostávali se před brankáře Hanzala. V minutě dvacáté druhé se již skóre změnilo, nákop hostů z vlastní poloviny na záložníka Šebelku, který lehce tečoval míč, brankář Hanzal jej nedokázal chytit, míč se tak dostal zpět k hostujícímu Janu Šebelkovi a ten do prázdné branky otevřel účet zápasu – 0:1. V minutě třicáté bylo hostům ještě lépe, když domácí kapitán Zíka naservíroval míč nikoliv spoluhráči, ale protihráči, v podobě rozběhnutého Matěje Krále, pro kterého již nebyl problém brejk zakončit - 0:2. Domácí se v útoku prezentovali především nepřesnými střelami, které vůbec netrefily branku. Mohl to změnit Milan Pešek, osamocený ve velkém vápně, jeho střelu levou nohou, ale opět brankář Schwarz zneškodnil. Do poločasu padl do domácí sítě ještě jeden gól. Po hlavičkovém souboji na polovině hřiště, se dostal do úniku hostující Fuciman, jeho střelu se snažil zblokovat domácí Martin Pešek, ale tečoval ji přesně k pravé tyčce branky – 0:3.

Zlatá Koruna přidala další tři branky

 Po přestávce chtěli domácí ještě s utkáním něco udělat, David Reindl dostal přihrávku za obranu od Zíky, střelu umístil vedle brankáře a korigoval tak stav utkání – 1:3. V 61. minutě udeřilo opět na druhé straně, po odvráceném rohovém kopu, přišel další centr do vápna, Milan Pešek neuhlídal hlavičkujícího Martina Rytíře – 1:4. Sedlečtí hráči již poté nenašli síly na nějaký větší tlak a navíc ještě dvakrát inkasovali. V 77. minutě se opět, hlavou po centru prosadil, hostující František Persán – 1:5. Skóre utkání uzavřel střídající Martin Štěpánek, jehož náběh domácí obránci nezachytili a jeho střela skončila u pravé tyčky sedlecké branky – 1:6. Fotbalisté Zlaté Koruny si tak po právu odvážejí ze Sedlce tři body.

zdroj: sksedlec.klubweb.cz



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Dobře jsme věděli, jak individuálně velmi šikovní fotbalisté Zlaté Koruny k nám přijedou. Bohužel, opět jsme museli změnit složení obranných řad. Hosté potvrdili naše očekávání, dopředu jsou na tom opravdu velmi dobře. My bychom museli podat nadstandardní, bojovný výkon, abychom uhráli nějaké body, což se nestalo. Navíc jsme při gólech hostů předvedli velké chyby. Já jsem pak také měl proměnit minimálně jednu ze svých dvou šancí. Ale hosté si odvážejí všechny body absolutně po právu, letos se budou pohybovat v tabulce určitě hodně nahoře. My se musíme, po dvou domácích prohrách, dát zase dohromady, hlavně personálně.

SK Zlatá Koruna
Vít Ohnsorg (hráč): I když výsledek vypadá jednoznačně, tak náš výkon, hlavně na začátku zapasu, tomu neodpovídal. Dlouho jsme se nemohli prosadit a hráli hodně zbrkle. Paradoxně nám pomohly dvě hrubky domácích, po kterých se trefil Šéba a konečně taky Matěj Král. Do půle ještě všem utek Dominik Fuciman, který dal na 3:0 a vypadalo to, že je po zápase. Začátek druhého poločasu jsme klasicky nechytili a domácí laciným gólem korigovali na 3:1. To, ale bylo z jejich strany vše a tak jsme přidali další 3 kusy a zápas v klidu dohráli. Konečně jsme vyhráli venku a věřím, že to příští týden doma s Větřním potvrdíme.



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Samohejl [-] , Z. Rýpar [-] (76. O. Voráček [-] ) , J. Špán [-] , R. Hudec [-] , M. Peterka [-] , D. Reindl [-] (86. T. Folvarský [-] ) , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] , M. Pešek [-] , L. Koňarík [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Zajíc [-] , M. Kalista [-] , B. Miletić [-] - F. Persán [-] (81. J. Kajgr [-] ) , M. Rytíř [-] , M. Král [-] (80. M. Štěpánek [-] ) - J. Šebelka [-] , D. Fuciman [-] - J. Sláma [-] , J. Lacko [-]

ŽK: 53. L. Koňarík , 82. M. Samohejl .
Hráči zápasu: D. Fuciman , B. Miletić , J. Sláma .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hučík Michal - STUDENÝ Josef, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Těžké tipovat, ale budu věřit domácímu prostředí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů