FOTO: Strunkovice otočily zápas s Roudným, v 92. minutě se o to postaral kapitán Beneš


Branky


72. J. Brom , 90. P. Beneš - 42. V. Kadlec
27

Malšané nezvládli druhý poločas a domácí vybojovali cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní zápas ze šťastným koncem pro domácí vidělo 120 diváků. Silné mužstvo hostů hrálo rychle a dobře a když šlo Kadlecem ve 42. minutě do vedení, vypadalo to s Blaníkem špatně. Ovšem vynikající brankář Vojtíšek jim spolu s obranou nedovolil zvýšit náskok. Domácí hráli trpělivě a už v závěru první půle neproměnili své samostatné nájezdy R.Žurek a A.Kadlec.

 

Ve druhém poločase tlak domácích sílil, ale hosté hráli velmi dobře a stále hrozili z rychlých protiútoků. V 72. minutě srovnal na 1:1 Brom. Infarktový závěr na diváky teprve čekal. V 89. minutě nejprve domácí vyžadovali penaltu za údajný faul na Žurka, rozhodčí nechal hru plynout a velký závar v malém vápně domácích řešil Vojtíšek a stopeři Dvořák a Gažík s velkým štěstím.! A když pak už v nastaveném čase dorazil závar před roudenskou brankou P.Beneš, zavládla v "Mexiku" vítězná euforie.

 

AUTOR: Miroslav Mottl



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Roman Žurek st. - vedoucí mužstva: Věděli jsme, že nás čeká těžký ambiciózní soupeř, který má ty nejvyšší cíle. V prvním poločase byl soupeř aktivnější a po zásluze šel ke konci poločasu do vedení. Domácí ještě do konce poločasu měli dvě velké šance, aby srovnali skoré, ale jak Žurek, tak Kadlec své šance řešili špatně. Do druhého poločasu domácí vstoupili více aktivně a soupeře mírně přehrávali. Ti ale vyráželi do nebezpečných protiútoků, které domácí taktak zastavovali. Domácím se nakonec přece jen podařilo vyrovnat Pepou Bromem po nezištné přihrávce Žurka a začalo se od znova. Hosté se po jednom protiútoku dostali do dvou vyložených šancí, které nevyužili a tak domácí na konci zápasu trestali. Po trestném kopu dorážel do branky Beneš a domácí se tak mohli radovat ze tří bodů s opravdu těžkým soupeřem. Nutno poděkovat divákům, kteří pomohli hráče vybičovat k nadstandartnímu výkonu. Příští týden nás čeká další těžké utkání v Mirovicích....

TJ Malše Roudné
Martin Vlk (hráč): Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas. A taky tak tomu bylo. První půli jsme měli větší převahu než soupeř a ke konci poločasu se nám podařilo skórovat po trestném kopu. Druhý poločas byli aktivnější domácí. Za podpory svých fanoušků se jim podařilo zápas otočit v poslední minutě zápasu. Z naší strany to nebylo povedené utkání. Je to za námi a teď se budeme připravovat na další utkání.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Landík Filip - PRAVDA Luboš, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 9. 2021 20:10
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Filip Navrátil
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že si ze Strunkovic odvezeme tři body a Viktor Kadlec prolomí svojí smůlu v koncovce.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Byť Blaník jede, tentokrát to bude za bod s těžkým soupeřem.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích