2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Svinů s Vodňany se ve druhé půli proměnil v pořádnou řežbu


Branky


26

Domácí vedli po brankách Kodrase a Šemra 2:0, ve druhé půli jim pozici usnadnilo vyloučení hostujícího Ladislava Benedikta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Marek Kodras (hráč): Vodňany přijely v úplně jiném složení, než ve kterém nastoupili v našem posledním střetnutí, takže jsme příliš nevěděli, co od nich můžeme čekat. Začátek zápasu byl opatrný a plný chyb na obou stranách. Prvních 20 minut utkání příliš krásy nepřineslo, naštěstí jsme se z křeče dostali díky prvnímu gólu a ještě do půle jsme zvýšili na 2:0. Pohodová druhá půle nás ale nečekala. Hned v úvodu jsme mohli dostat gól na 2:1, ale hostující hráč z malého vápna přestřelil bránu. Minutu poté jsme šli pro změnu my sami na gólmana hostí, ale také jsme nezakončili přesně. Tak začala řežba. Dost ostrých zákroků na obou stranách, dohady, nadávky. Fotbal šel trochu stranou a to až do faulu a druhé žluté karty vodňanského hráče. Faulovaný Fanda Pavel poté musel odjet do nemocnice s podezřením na zlomenou klíční kost, což se naštěstí nakonec nepotvrdilo, snad se ze zranění brzy dostane. Závěr zápasu jsme si pohlídali a těžké utkání zvítězili.

FK Vodňany
Jaromír Plocek (trenér): Utkání v Trhových Svinech jsem nezvládli jak herně, tak výsledkově. Máme své problémy, na které bych se tady nechtěl vymlouvat. Chtěli jsme navázat na poslední naše utkání domácí, ale v tomto utkání se nám prostě nedařilo nic. Bylo jsme daleko od protihráčů, neměli jsme odražené míče a prostě nám chyběl pohyb a byla na hráčích vidět, taková nezdravá bojácnost. Myslím, že aspoň pozitivní věc je, že jsme s kolegou dali do sestavy naše mladé hráče a také jsme vzali s sebou dorostence, aby si mohli vyzkoušet fotbal dospělých. A tím získávat pomalu zkušenosti s dospělým fotbalem. Je třeba poblahopřát domácím k výhře a my se musíme z chyb poučit a připravit se na další utkání, které nás čeká v domácím prostředí. Neděláme z tohoto utkání žádnou tragédii. Pořád tvrdíme s kolegou, že je třeba, aby kluky po covidové pauze hlavně fotbal bavil a měli z něho radost.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , F. Pavel [-] (77. M. Valut [-] ) , O. Hruška [-] , J. Novák [-] , J. Šemro [-] , L. Gažák [-] (72. J. Macák [-] ) , J. Jindra [-] (61. M. Chromčák [-] ) , J. Zatloukal [-] , M. Kodras [-]

FK Vodňany
P. Váverka [-] - F. Bína [-] (72. S. Želízko [-] ) , D. Roučka [-] (46. A. Iljushkin [-] ) , O. Benedikt [-] (82. O. Vacikar [-] ) , A. Krygel [-] (83. A. Hesoun [-] ) , L. Benedikt [-] , J. Volmut [-] (72. J. Majer [-] ) , K. Kukla [-] , T. Lorenc [-] , O. Hudák [-] , D. Bečvář [-]

ŽK: 52. D. Tomek , 60. J. Zatloukal - 35. L. Benedikt , 38. O. Benedikt , 45. T. Lorenc . ČK: 77. L. Benedikt .
Hráči zápasu: K. Brůha , F. Pavel - T. Lorenc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Písek Martin - KOVAŘÍK Zdeněk, ŠÍMA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Filip Navrátil
Tip experta: výhra hostů

Trhové Sviny nezvládly poslední zápas a prohráli vysoko 0:4. Hosté mají dobrý vstup do sezóny a ještě neprohráli. Vodňany si přivezou z Trhových Svinů tři body a Jakub Píša dá gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí jsou doma nebezpeční a body vydřou.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích