5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vimperk zažívá při startu noční můru. Spartak mu nasázel bůra


Branky


41. J. Šemro , 45. O. Kolář (p.) , 76. D. Brůha , 87. J. Šemro , 90. J. Šemro
28

Skóre 3:13 svítí po dvou zápasech u týmu, který přitom v loňské rozehrané sezóně zářil. Trhové Sviny se sešly v silné sestavě a ve druhém poločase nedaly soupeři šanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Marek Kodras (hráč): Vimperk nepatří zrovna mezi naše nejoblíbenější soupeře. Sice jsme s nimi ještě neprohráli, ale kromě jedné těsné výhry 1:0 jsme vždy remizovali a moc gólů nikdy nepadalo. Po dlouhé době jsme se konečně sešli v optimální sestavě, když se nám řada hráčů uzdravila. Lavička i základní sestava byly mimořádně silné. Začátek zápasu byl vyrovnaný, měli jsme pár vyložených šancí, Vimperk hrozil z rychlých protiútoků a byl nám většinu první půle vyrovnaným soupeřem. Okolo 35. minuty jsme už ale začali tlačit a do konce půle jsme šli do dvougólového vedení. Druhý poločas byl ale úplně o něčem jiném. Měli jsme spoustu sil, hezky jsme si zaútočili a nakonec pohodově vyhráli o 5 branek. Vimperk už si ve druhém poločase moc nezahrál. Snad se v podobném složení budeme scházet i na další zápasy. Hráčem zápasu musí být po hattricku zvolen Jirka Šemro.

TJ Šumavan Vimperk
Jiří Formánek (trenér, pro FB Vimperk): Ani ve druhém kole se nám nepovedlo bodovat a odčinit totální selhání z prvního kola. Do 30. minuty jsme drželi s domácími krok a hrál se vyrovnaný zápas, který se musel líbit. Opět jsme se, ale nevyvarovali zbytečných chyb a nechali si domácí odskočit o dva góly. Druhý poločas se podobal tomu prvnímu a vše zlomil v 76. minutě třetí gól. Od té doby už bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Nejvíce mě mrzí, že stejně jako v prvním utkání si necháme dát další góly a výsledek vypadá přímo hrozivě. Jak mi po zápase řekl můj bývalý trenér, pan Jiří Krauskopf, na všem hledej nějaké pozitiva, tak s ním musím souhlasit a pochválit naše obě nové posily Kubu a Romana. Teď nás čeká doma derby s Mexikem, kdy už musíme bodovat!



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - O. Kolář [-] (74. O. Hruška [-] ) , J. Šemro [-] , J. Zatloukal [-] , M. Kodras [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , F. Pavel [-] , J. Novák [-] (71. M. Valut [-] ) , L. Gažák [-] (81. J. Macák [-] ) , J. Jindra [-] (78. M. Chromčák [-] )

TJ Šumavan Vimperk
J. Formánek [-] - T. Koloušek [-] , O. Rod [-] , T. Žofka [-] (46. V. Pankratz [-] ) , J. Pospíchal [-] , O. Málek [-] , L. Vintr [-] , R. Vojta [-] , P. Vondrášek [-] (71. M. Novotný [-] ) , V. Matoušek [-] (81. L. Sýs [-] ) , M. Sedláček [-]

ŽK: 55. J. Jindra - 22. T. Koloušek , 67. L. Vintr .
Hráči zápasu: J. Šemro .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - HERZOG Radek, KREJNÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Pavel Keclík
Tip experta: výhra domácích

Úvodní výsledek Vimperka pro mě bylo obrovské překvapení a vlastně i takový šok. Minulou sezonu hráli nahoře a tolik obdržených branek jsem opravdu nečekal. Po takovém výsledku pojedou k dalšímu favoritovi soutěže a nevidím to na zisk bodů. Trhovky se budou chtít na svém novém pažitu před domácím publikem předvést, proto tipuji jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích