Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 13:30

1.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šanov se vlastní chybou připravil o body s Janovem


Branky


10

Fotbalisté Šanova se znovu předvedli o soutěž výš. Jako první soupeř se na jejich hřišti představil Janov. Ten sem zajížděl s nálepkou favorita, kterou nakonec potvrdil a zvítězil. Cesta ke třem bodům byla ale velmi náročná a domácí se o bodový zisk připravili k jejich smůle sami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Utkání od svého začátku mělo vysoké tempo a šance byly k vidění na obou stranách. Jako první se radovali hosté. Běžela 23. minuta a od rohového praporku se na hranici vápna vydla Konvalinka. Z hranice šestnáctky vystřelil a mířil přesně - 0:1. Čas plynul a už se zdálo, že se skóre do konce poločasu nezmění. Šance na obou stranách nebyly využity, což se změnilo minutu před koncem řádné hrací doby. Kail napřáhl ze střední vzdálenosti a stanovil poločasové skóre - 0:2.

Rozhodla vlastní chyba

 Vstup do druhé půle se povedl domácím, kteří se vrátili do hry brankou Staňka po rohovém kopu - 1:2. A že to s obratem myslí vážně dokázali o pět minut později! Janov zaspal úvod druhého dějství a pouze přihlížel, jak se Šetinova střela ze střední vzdálenosti třepotá v síti - 2:2. Nováček soutěže tak favorita překvapil a vrátil se dvěma rychlými góly do hry. Bohužel pro domácí ale po hodině hry přišla nevynucená chyba, kterou po samostatném průniku potrestal M. Bradáč - 2:3.

 

Zbytek utkání branku nenabídl a byť se domácí snažili se zápasem něco udělat, museli se nakonec smířit s prohrou. Svým výkonem ale rozhodně nezklamali, naopak ukázali, že zejména na domácím hřišti budou velmi nepříjemným soupeřem, což Janov nyní pocítil.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.



Ohlasy k zápasu


TJ Šanov
Jonáš Sýkora, útočník: Přijel k nám jako k nováčkovi soutěže jednoznačný favorit na postup. Zápas začal poměrně v solidním tempu, útočné akce byly vidět na obou stranách a my zápas začali rozhodně více než dobře. Bohužel našemi zbytečnými chybami jsme šli po poločase do kabiny za stavu 0:2. Do druhého poločasu jsme chtěli se zápasem něco udělat a to se nám povedlo. Věděli jsme, že je tu možnost sahat po třech bodech, ale bohužel přišla další chyba a Janov dokázal, že tyto věci umí trestat. Myslím si, že zápas byl atraktivní pro fanoušky a oba týmy byly spokojeny s perfektním fotbalem.

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Po dlouhé pauze jsme opět nastoupili na hřiště a bylo to znát. Hra nebyla úplně ideální. Šanov přivedl pár hráčů a na jeho hře to bylo docela znát. Bylo důležité začít novou sezónu vítězstvím a to se nám se štěstím povedlo. Teď už musí být výkony jen lepší.



Sestavy


TJ Šanov
L. Bělohradský [-] - D. Sklenička [-] (53. M. Dyršmíd [-] ) , M. Blecha [-] (19. O. Wachtel [-] ) , J. Sýkora [-] , J. Staněk [-] - I. Takács [-] , J. Šetina [-] , D. Šika [-] , P. Komárek [-] - J. Sýkora [-] , J. Cír [-] -

Sokol Janov
V. Zuska [-] - L. Ilberg [-] (46. A. Alijevič [-] ) , J. Linc [-] , V. Štefl [-] (85. T. Vomastek [-] ) , J. Kloub [-] , J. Koukal [-] (64. J. Vomastek [-] ) , R. Konvalinka [-] (85. J. Koukal [-] ) , P. Bradáč [-] , J. Kail [-] , M. Bradáč [-] , J. Melč [-]

ŽK: 35. L. Bělohradský , 62. P. Komárek - 54. J. Kail , 57. R. Konvalinka .
Hráči zápasu: J. Sýkora - P. Bradáč , J. Kail , M. Bradáč .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - TICHÝ Martin, KOZÁK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Janov bude přehrávat Šanov ve všech směrech.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů