0:4
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 13:30

6.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkov rozhodl v úvodní dvacetiminutovce o výhře na horké půdě Oráčova


Branky


22

Pavlíkovští fotbalisté věděli, že je v Oráčově nečeká nic jednoduchého. Pokud chtějí bojovat o postup do vyšší soutěže, musí uspět. Oráčov zaspal začátek zápasu a to se mu stalo osudným.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nová útočná akvizice v podobě Čecha se ukázala hned v 5. minutě. Zkušený fotbalista dostal míč do vápna, kde se dostal před stopera, počkal si na pohyb gólmana a zavěsil pod břevno - 0:1. Druhý gól a znovu Čech, který si našel centr ze strany a uklidil jej za Flajšingra - 0:2. Další branku přidal Pavlíkov z pokutového kopu. Chytrého vychytal dvakrát Flajšingr na brankové čáře, poté ale přišel na Chytrého přestupek proti fotbalovým pravidlům a zahrávala se penalta. Tu proměnil Ikrényi - 0:3. O minutu později to byl znovu Ikrényi, který napřáhl zpoza vápna a jeho dělovka propadla Flajšingrovi mezi rukavicemi - 0:4.

 

Pavlíkov si vedení hlídal a byť na obou stranách zvonily brankové konstrukce, další branka nepadla a výsledek se do konce základní hrací doby nezměnil.



Ohlasy k zápasu


SK Oráčov
Josef Kougl, záložník: Rozhodlo prvních dvacet minut utkání a to první dva góly z našich chyb. Zbytek utkání nabídl ještě pár šancí jak pro nás, tak i pro soupeře.

SK Pavlíkov
Adam Mašek, záložník: Vstup do zápasu se nám povedl a v prvních dvaceti minutách jsme dali čtyři góly a dá se říci, že jsme rozhodli zápas. Soupeř nastřelil 2x tyč, my jsme tam měli 2x břevno a další šance. Oráčov postupem času rezignoval a uchýlil se k dlouhým nákopům. Za mě zaslouženě vítězství na horké půdě soupeře.



Sestavy


SK Oráčov
P. Flajšingr [-] - J. Mayer [-] , J. Herčík [-] (9. J. Čech [-] ) , P. Katona [-] , T. Sejpka [-] , S. Vachtl [-] , J. Svatoň [-] (68. P. Rubáš [-] ) , J. Kougl [-] , P. Sejpka [-] , M. Richtr [-] , R. Vachtl [-]

SK Pavlíkov
P. Tureček [-] - J. Koc [-] (46. K. Kraus [-] ) , O. Polcar [-] , T. Macák [-] , L. Polcar [-] (80. J. Erben [-] ) , A. Mašek [-] (68. D. Hlaváček [-] ) , P. Ikrényi [-] , J. Jiroušek [-] , P. Čech st. [-] (68. L. Bureš [-] ) , P. Chytrý [-] , D. Řezáč [-]

ŽK: 26. J. Svatoň - 48. T. Macák , 49. P. Chytrý .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - PAULUS Michal (N), GEBHART Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: remíza

Oráčov doma umí, v náš prospěch doufám alespoň v remizu.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů