1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pavlíkov zvládl šlágr kola s Janovem a je nadále stoprocentní


Branky


20

Kam zavítat v neděli? Největším lákadlem pro příznivce rakovnické třetí třídy musel být šlágr kola mezi Pavlíkovem a Janovem. Oba celky byly po dvou zápasech stoprocentní, nyní si to rozdaly mezi sebou. Janovská počáteční aktivita rychle opadla a byli to domácí, kteří se dostávali do šancí a diktovali tempo hry. Gól byl k vidění přes mnoho šancí pouze jeden, Pavlíkovu ale stačil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Janov rychle přestal

Jak rychle začal, tak také přestal. Janov měl dobrý začátek zápasu, kdy si vytvořil také největší šanci. Konvalinka přetlačil v souboji v souladu s pravidly L. Polcara a chytrým obstřelem mířil jen těsně vedle. První a také poslední výrazná šance. Poté se chopili iniciativy domácí. První střelecký pokus byl z kopačky Čecha, který dostal míč do vápna a z mírného úhlu pálil nad. Poté se blýskl milimetrovým pasem alá Nico Stanciu pavlíkovský playmaker A. Mašek. Adresátem byl Macák, před kterým za pět dvanáct přispěchal s obranným zákrokem Koukal.

 

Se střeleckým pokusem přispěchal také aktivní Chytrý, vytloukl ale pouze Zuskovo hrudník. V další slibné šanci se octil Koc po povedeném kopu Ikrényiho, hlavičkoval ale v záklonu nad. Zuska měl plné ruce práce právě s jedovatou levačkou pavlíkovského mladíka, ale míč dokázal vyboxovat. Ve 28. minutě se měnilo skóre. Přízemní střelu zpoza vápna vykopával Zuska nohou pouze před sebe, kde si dle sudího Aksamita pohlídal ofsajdové postavení Chytrý a uklízel de facto do prázdné - 1:0.

 

Slibná šance se zrodila po chybné rozehrávce Janova lehce za polovinou hřiště. Chytrý vyslal do běhu Macáka, ten mu nahrávku oplatil. Prvně jmenovaný si píchl míč kolem Koukala a na zadní tyči hledal v náběhu Macáka, kterému chybělo k brance lépe nastavit kopačku. Následnou dorážku namířil Ikrényi pouze do hráče před sebou. Co znamená fotbalový pojem česká ulička předvedl A. Mašek, který vybídl Chytrého. Ten byl ale v úhlu a trefil jen Zusku. Poslední slibná možnost na změni skóre byla před pavlíkovskou svatyní. Přímý kop zpoza vápna ale Konvalinka namířil pouze do koše V. Maška.

 

Skóre se nezměnilo

Druhý poločas nabídl podobný obraz hry, ale pavlíkovských šancí bylo méně než v první půli. A právě domácím patřila ta úvodní. Souboj s Dohnalem ustál Macák a centrem našel Chytrého. Před ním zívala odkrytá svatyně, ale pavlíkovský mladík mířil nad. Zpoza vápna to zkoušel také A. Mašek, ale trefil pouze jedno z nejvyšších pater ochranné sítě. Zuska se znovu zapotil. Po hezké kombinaci od zadních řad se lopta dostala až k Čechovi, který zpoza vápna protáhl janovského brankáře a ten konečky prstů vytlačil střelu na roh.

 

Ojedinělou šancí Janova byl průnik Kintera, ale ten z úhlu V. Maška příliš nepotrápil. Mezi střelce se stejně jako s Chrášťany mohl zapsat Macák, ale i on mířil pouze do prostorů, kde stál Zuska, který si připsal snadný zákrok. V poslední desetiminutovce utkání nabídlo poslední dvě šance. Domácí šance byla totožná s tou předchozí. Centrovaný míč poslal Macák do rukavic Zusky. Nechybělo mnoho a šlo se do penalt! Konvalinka byl v souboji důrazný a získal míč nedaleko domácí svatyně pro Alijeviče. Ten poslal do vápna jedovatý centr, na který jen těsně nedosáhl Marhevský. V závěru si Pavlíkov hlídal vedení a po konečném hvizdu šel poděkovat svým fanouškům.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Adam Mašek, záložník: Šlágr kola jsme zvládli velice dobře. Soupeř nebyl lehký, je to jeden z aspirantů na postup. My jsme se drželi svojí hry, kterou se prezentujeme od počátku soutěže. Kombinačně jsme se tlačili za vítězstvím a hosty jsme až na pár šancí téměř do ničeho nepustili. Přišlo se podívat hodně lidí a kulisa nebyla vůbec špatná, fotbal se určitě musel líbit. Jediné, co našemu výkonu scházelo, bylo proměňování šancí, kterých jsme měli hodně a kdybychom je proměnili, mohli jsme utkání pohodlně dohrát. Takhle hosté pořád měli šanci s výsledkem něco udělat a zejména v posledních minutách začínali hrozit, avšak my jsme zachovali klid a výhru si pohlídali. Teď musíme jít postupně zápas od zápasu a doufám, že se výhry budou jen nabalovat.

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Pavlíkov byl lepší a zasloužil si vyhrát, o tom žádná. Věděli jsme, že to nebude lehké a to se potvrdilo. Kol je před námi ještě dost, tak se musíme soustředit dál. Nechci se vymlouvat na rozhodčího, ale výkon byl strašný na obě strany. Pak se to zbytečně akorát hrotilo. Pavlíkovu blahopřeji a přeji štěstí do příštích kol.



Sestavy


SK Pavlíkov
V. Mašek [-] - J. Koc [-] , O. Polcar [-] , T. Macák [-] (90. M. Brož [-] ) , L. Polcar [-] , A. Mašek [-] , P. Ikrényi [-] , J. Jiroušek [-] (57. T. Kindl [-] ) , P. Čech st. [-] , P. Chytrý [-] , D. Řezáč [-]

Sokol Janov
V. Zuska [-] - M. Bradáč [-] , R. Konvalinka [-] , J. Kloub [-] , J. Koukal [-] (59. A. Alijevič [-] ) , J. Kail [-] , J. Bečirovič [-] , M. Dohnal [-] , V. Kinter [-] , P. Bradáč [-] , J. Linc [-] (71. M. Marhevský [-] )

ŽK: 65. J. Linc .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: AKSAMIT, PAEDR. Miroslav - ROLL Marek (N), DOHNAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip experta: remíza

Zatím jsem Pavlíkovské pušky neviděl hrát, ale výsledky napovídají, že letos mohou hrát vrch tabulky. Janov je taky kvalitní mužstvo a využije Csaplarovu past. Dám kříž, 2:2 a pentle pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů