R. Škutchan 71. (p.)
J. Elsnic 90.
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 10:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kroučová početní výhody k vyrovnání nevyužila


Branky


71. R. Škutchan (p.) , 90. J. Elsnic
19

Kroučová se po domácí výhře nad Čistou představila ve Mšeckých Žehrovicích. První poločas branku nepřinesl, muselo se čekat až do poslední dvacetiminutovky. Tu domácí odstartovali brankou, ale poté šli do deseti. Hostující Sokol početní výhody nevyužil a výhru hráčů ve fialových dresech pečetil v závěru Elsnic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté aktivnější

Úvod utkaní se nesl v ospalém tempu a domací měli problém se zakládáním postupných útoků. Hosté byli nebezpeční a nebýt pozorného gólmana Veselélo, mohlo s nimi být ještě hůře. Ten byl přeci jen překonán, ale radost Sokola zhatil sudí odpískaným ofsajdem.

 

V prvním dějství ukázal několik dobrých zákroků a ani ve druhém poločase ze svého standardu nehodlal slevit. Držel tak dále prapor a naděje pro domací na bodový zisk, ke kterému měla blíže po první půli Kroučová.

Pojistka až v závěru

Druhý poločas se malinko uklidnil a domací už působili v obranné fázi kompaktněji, směrem dopředu obranu hostí provětrával především Volf, Škutchan a Elsnic. Hosté měli opět několik příležitostí, ale v cestě jim stál brankář Veselý. Domací se dostali do vedení v 71. minutě po proměměné penaltě Škutchana - 1:0. Nutno říci, že se fotbalisté Kroučové velmi divili, že se za takovýto souboj penalta vůbec odpískala.

 

Poté byl ještě v 77. minutě vyloučen domácí Petr za zbytečnou strkanici. Hosté ale početní výhody nedokázali využít a ve snaze o vyrovnání v samém závěru inkasovali podruhé, když se Elsnic proháčkoval až do pokutového uzemí a nedal brankáři hostí šanci - 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Libor Slavík, obránce: Dneska na nás byl soupeř takticky dobře připravený, nehráli jsme to, na co jsme zvyklí. Snad už brzo vyřešíme absenci trenéra, která se teď začala v plném rozsahu projevovat.

Sokol Kroučová
Jan Kováčik, útočník: Jasný remízový zápas. Žehrovice držely více balón, my měli z brejků více šancí. Bohužel rozhodčí byli proti. V 10. minutě se nám podařilo dát regulérní gól, který nebyl uznán pro ofsajd hráče, jež se vůbec nezapojil do hry. Když už se zápas chýlil ke svému konci, odpískal hlavní sudí penaltu po souboji, kterých je v zápase stovky. Po tomto průběhu jsme byli nuceni hru otevřít a inkasovali jsme podruhé. Zápas jednoznačně ovlivnil výkon sudích, i tak kdybychom proměnili své šance, tak jsme si minimálně bod odvezli.



Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
M. Veselý [-] - J. Mráz [-] - P. Petr [-] , J. Hejna [-] , J. Kočí [-] (46. T. Vonášek [-] ) , V. Lukáč [-] , J. Elsnic [-] , J. Volf [-] , L. Slavík [-] , R. Škutchan [-] , K. Uher [-]

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - M. Vait [-] , J. Rais [-] , J. Škuthan [-] , J. Pohlot [-] , J. Dokulil [-] , J. Vančura [-] , P. Linc [-] , J. Kováčik [-] , O. Mudra [-] , D. Čapek [-]

ŽK: 59. J. Hejna , 85. J. Elsnic - 59. J. Škuthan , 60. J. Vančura . ČK: 77. P. Petr .
Hráči zápasu: M. Veselý , J. Elsnic - J. Vančura , D. Čapek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TÝČE Jiří - KOZÁK Lubomír, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

V utkání zvítězí domácí, kteří v minulém kole vstřelili sedm branek na hřišti Petrohradu. Domácí mají fotbalovější mužstvo a v tomto utkání nezaváhají.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích