4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněževes zaslouženě porazila Pustověty, sudí Brejník exceloval


Branky


20. L. Malafa , 36. R. Hertl , 53. R. Čihař (p.) , 56. J. Plaček
15

Kněževes na svém hřišti přivítala Pustověty, svého souseda z tabulky. Hostujícímu celku se prozatím moc nedaří, domácí by si také jistě představovali lepší výkony. Nastartovat se mohli proti Sokolu, což se také povedlo a body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sporné vyloučení kapitána

Od začátku hry byli domácí lepším týmem, drželi míč častěji na svých kopačkách a snažili se tvořit. Pustověty tak čekala velmi těžká písemka. Do první vážnější příležitosti se dostal Truksa, ale změna skóre se nekonala. Ta přišla až ve 20. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil Malafa - 1:0. Po půl hodině odešel ze hry Zoufalý, kterému se nedařilo a nahradil jej Hůla. Kněževes se dále dostávala na soupeřovo území a vytvářela si šance. A také se dočkala navýšení vedení. K přímému kopu zpoza vápna se postavil Hertl a předvedl svou vynikající kopací techniku - 2:0.

 

Ve 42. minutě se do vývoje hry zapsal tučným písmem sudí Brejník. Neváhal ukázat červenou kartu za mírné protesty hostujícímu kapitánovi Matějovskému a ten musel do sprch. Kněževes navíc měla možnost pokutového kopu. K němu se postavil Miksa, ale Beneš penaltu zneškodnil! Do kabin se tak šlo za dvougólového vedení domácích.

 

Navýšení vedení

Do druhé půle tak šly Pustověty v deseti, ale se snahou se zápasem ještě něco udělat. Domácí měli opačný cíl, a to své vedení navýšit. To se podařilo hned v 53. minutě, kdy se naskytl domácím druhý penaltový pokus. Toho se ujal R. Čihař a Beneš podruhé své kouzlo neukázal - 3:0. O tři minuty později zaúřadoval hlavou Plaček a bylo rozhodnuto - 4:0. Pustověty se snažily s výsledekm něco udělat, proti dobře hrající Kněževsi to ale bylo těžké. Středem hřiště si to na Lennera namířil Hovorka, ale rozezněl pouze tyč.

 

Byť domácí poslední dvacetiminutovku polevili, další změna skóre se nekonala a body zůstaly doma. Další červenou kartu uviděl také Šnobl, jehož slova sudí Brejník také neunesl a poslal pustovětského matadora do kabiny. Hostující Sokol má na svém kontě pouze tři body, raketový start z minulé sezóny tak rozhodně nezopakuje.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Jan Plaček, útočník: Celý zápas jsme byli lepší. Zahodili jsme několik šancí, soupeř toho moc neměl. Po rohovém kopu jsme šli do vedení, další branku jsme přidali ze standardky. V prvním poločase šel soupeř do deseti a my neproměnili penaltu. Z další penalty jsme přidali třetí gól, dali rychle čtvrtý a bylo hotovo. Poté se zápas jen dohrával. Až na poslední dvacetiminutovku můžeme být se svým výkonem spokojeni.

TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka, předstoper: Domácí byli silní zejména ve standardkách, dobře je zahrával Rosťa Hertl na Jana Plačka, který je nebezpečný ve hře hlavou. Z toho padl první gól. Poté soupeř neproměnil penaltu, ale my jsme šli do deseti. Náš cíl byl tedy dohrát s co nejmenšími ztrátami. Zejména v defenzivě jsme cítili oslabení, nestíhali jsme se vracet. Poté přišla dokonce druhá penalta a my jsme se už nedokázali prosadit. Hodnotí se mi to špatně. Myslím, že soupeř takovou podporu nepotřeboval, protože hrál velmi dobře.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] (78. M. Vršecký [-] ) - M. Miksa [-] , L. Malafa [-] , P. Komžik [-] , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , R. Hertl [-] (62. M. Večěřa [-] ) , M. Koloc [-] , M. Houška [-] (76. M. Čureja [-] ) , P. Čihař [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - T. Elznic [-] , T. Volráb [-] , P. Matějovský [-] , F. Kratochvíl [-] , P. Hovorka [-] , J. Knap [-] (70. V. Bičovský [-] ) , N. Zoufalý [-] (31. S. Hůla [-] ) , R. Truksa [-] (72. J. Oriš [-] ) , J. Hula [-] , O. Kučera [-]

ŽK: 64. J. Vršecký - 7. N. Zoufalý . ČK: D. Šnobl , 42. P. Matějovský .
Hráči zápasu: L. Lenner , R. Hertl , R. Čihař .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Brejník Aleš - KŘÍŽ Jiří (N), KRÁTKÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: remíza

Tento duel bych tipoval jako vyrovnaný a dojde k penaltovému rozstřelu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích