Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Senomaty musely přijmout ostudný debakl


Branky


17

Ostrý test se Zavidovem dopadl úspěšně, nyní čekal na hředelské fotbalisty další úkol. Na hřiště do Mutějovic zavítaly nevyzpytatelné Senomaty. Svěřenci Jana Sklenáře se z minulého zápasu poučili, vážili si šancích a mohli se zaslouženě těšit z vysoké výhry. Naopak lodivod Jiří Kučera nemohl mít klidné spaní...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé góly

Kdo přišel na utkání o pár minut později, mohl litovat. Úvodní šanci domácích řešil dobře včasným výběhem Kučaba, v druhé příležitosti se ale Hředle již nemýlily. Žihla, který se jeví jako velmi dobrá posila, vysunul Bechnera a ten se radoval ze své první branky - 1:0. Domácí vstřelená branka nakopla hned ke druhé. Minařík vyslal do brejku Hladkého a Kučaba byl bezmocný - 2:0. Senomaty doslova prospaly start zápasu a vybraly si krutou daň.

 

Z ojedinělé šance se ale hosté vrátili do zápasu. Fojtík našel přesným centrem Komína a ten hlavou mířil přesně - 2:1. Hosté se radovali sotva minutu a vedení domácích bylo znovu dvougólové. Čuda dlouhým přesným míčem vybídl Bechnera, který vyhrál souboj s domácím brankářem a uklízel do prázdné - 3:1. Úvodní dvacetiminutovka ještě neskončila a síť za Kučabou se znovu rozvlnila. Vodrážka svůj rohový kop namířil na Bechnera. Ten se prezentoval nádhernou střelou zpoza vápna a šel slavit hattrick - 4:1.

 

Mohl se radovat hned ze čtvrté branky, ale po nahrávce Minaříka mířil šajtlí těsně vedle. Prostor branky nenašel ani z přímého kopu. Další šance znovu patřila domácím. Fojtíkovu myšlenku přečetl Minařík. Do slibné šance vyslal A. Vitnera, jeho úmysl ale Kučaba přečetl. Poradil si i se střelou Vodrážky. Na druhé straně se pokusil o střelecký pokus Hůla, ale i Malinovský stál na správném místě.

 

A. Vitner se po pěkné kombinační akci svých spoluhráčů dostal k odraženému míči a jeho projektil zastavil skvělým zákrokem Kučaba. Hředelský buldok se ale přeci jen branky dočkal. Minařík našel Hladkého, který připravil střelci páté branky gól doslova na zlatém podnose - 5:1. Za tohoto stavu se šlo do kabin, kde veselo muselo být především v té senomatské.

Koncert pokračoval

Senomaty jistě chtěly se zápasem něco udělat, snažily se o ofenzivní pojetí hry, ale skřípalo to jak v ofenzivě, tak i v defenzivě. Do druhého dějství nastoupil mezi třemi tyčemi Rác. Netravlo dlouho a mohl lovit míč ze sítě, pas Žihly ale poslal Bechner do brankové konstrukce. Rác se zaskvěl proti Čudovi, který si na zkušeného gólmana nepřišel. Špatnou rozehrávku Kodeše mohl potrestat A. Vitner, opět byl ale proti Rác s pohotovým zákrokem.

 

Hředle si nadále vytvářely brankové příležitosti. Hosté přežili několik závarů před svou svatyní, gólově se neprosadil ani obávaný hlavičkář Bethel. I Rác se ale musel smířit s inkasovanou brankou. V 67. minutě ho překonal po povedené akci Bechner - 6:1. Další branka patřila Slámovi. Toho našel geniální přihrávkou exmutějovický Sajner. Domácí kapitán si poradil kličkou s Ondrušem, s brankářem Rácem a následovala střela do prázdné - 7:1.

 

U další gólové šanci byli znovu tito dva hráči. Sajner vyšperkoval po narážečce se Slámou pozici pro Bechnera, ten ale trestuhodně minul odkrytou bránu! Domácím to ale bylo málo a přidali další branku. Rais vysunul Slámu a ten se radoval ze své druhé branky - 8:1. Hředelští fans volali po desáté brance, museli se ale spokojit "pouze" s devátou. Domácí prostřídali všech pět hráčů, mezi novými na hřišti byl i střelec poslední branky Sajner. Ten se radoval po samostatném nájezdu - 9:1. Senomaty na tento zápas budou chtít hodně rychle zapomenout a spravit si chuť domácím zápasem s rezervou Zavidova.

 

Galerie od Antonína Vydry.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Jak hodnotit dnešní utkání? Nebýt hloupé chyby při inkasované brance, kdy jsme měli tři hráče proti jednomu útočníkovi, tak první poločas byl takřka bezchybný. Druhý poločas už tak kvalitní nebyl, což se díky množství střídání a vysokému brankovému rozdílu dá pochopit. Klukům se vrací to, jak přistupují k tréninkům. Řevničov má ale formu a bude to asi jiný level, a tak se musíme důkladně na zápas připravit.

SK Senomaty
Michal Fojtík, záložník: Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře, rychle jsme inkasovali a naše korigující branka neodvrátila poločasový debakl. Hředle zaslouženě vyhrály, my jsme předvedli velmi špatný výkon. Se zápasem jsme bohužel nedokázali ve zbylém čase nic udělat, a tak je výsledek takový, jaký je.



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Bechner [-] (78. D. Rais [-] ) , B. Amauwah [-] , V. Hladký [-] (62. A. Kolář [-] ) , A. Vitner [-] (62. P. Sajner [-] ) , M. Vodrážka [-] (56. T. Vitner [-] ) , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] (56. M. Čuda [-] ) , D. Minařík [-] , Z. Žihla [-] , M. Somol [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] (46. L. Rác [-] ) - M. Fojtík [-] , J. Tajbl [-] , M. Sailer [-] , R. Hůla [-] , L. Mácha [-] , D. Hůla [-] , M. Komín [-] , J. Kodeš [-] , M. Hudák [-] (46. D. Ondruš [-] ) , R. Trešl [-]

ŽK: 15. D. Bechner - 78. M. Komín .
Hráči zápasu: P. Sajner , D. Bechner , D. Minařík , J. Sláma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šefara Milan - TÝČE Jiří, KOZÁK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hředle doma moc neztrácejí a tento zápas nebude výjimka. Senomaty proti Městečku hrály jen v určitých pasážích hry a ne po celých 90 minut. To je proti kvalitnímu soupeři vytrestá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Bodovat v Traverza aréně bude složité pro každého a Senomaty nebudou vyjimkou. Volím výhru domácích .

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích