3:2p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozdílné poločasy v Senomatech a sudí Brejník znovu na scéně


Branky


58. M. Komín , 71. R. Hůla - 15. J. Hadrava , 31. J. Urban
10

Další zajímavý duel se odehrál v Senomatech, kam zavítalo Městečko. Tento zápas měl dva různé poločasy. Ten první ovládli hosté, druhý zase domácí. Na rakovnické scéně se objevil všem dobře známý sudí Brejník, který se ihned ukázal a nebál se ukázat červený kartonek. Body se nakonec dělily, ten plusový zůstal doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Senomaty litovaly šancí

Městečko vstoupilo do zápasu ze zabezpečené obrany.. Senomaty hrály kombinačně v pohybu, ale Procházka v brance moc práce neměl. Po centru Fojtíka hlavičkoval nad Polcar, poté Komín netrefil prudký míč od Hůly. Domácí měli i další šance, kýžená branka ale nepřišla. Gólově udeřilo na druhé straně, kdy se v 15. minutě prosadil nadvakrát hlavou po rohu Hadrava - 0:1. Po půl hodině hry prošel Blabla přes tři hráče na malém prostoru, naservíroval Urbanovi a ten se nemýlil - 0:2. Byl to právě kapitán hostí, kdo mohl přidat další branku, ale Hornof jej z úhlu vychytal.

Domácí se nevzdali

Druhý poločas nabídl trochu jiný scénář. Hostujícímu celku postupně docházely síly a o to více se do hry dostávali domácí. Uběhla necelá hodina hry, kdy vystihl špatnou rozehrávku Komín, utekl po levé straně a snížil - 1:2. A když na pravé straně neuhlídala hostující obrana Hůlu, který bodlem překvapil na zadní tyč Procházku, rázem se začínalo od nuly - 2:2. Velký rozruch nabídla 74. minuta. Šnídl po zákroku domácího hráče zůstal ležet před pokutovým územím a dožadoval se odpískání nedovoleného zákroku. Sudí Brejník byl ale opačného názoru a tahounovi Městečka ukázal žlutou kartu. Šnídl byl jedním z mála, kdo dokázal senomatskou defenzivu pozlobit. Vsítít mohl z přímého kopu, ale Hornof jej vychytal.

 

O minutu později po udělení žluté karty se tentýž hráč dopustil zbytečného fotbalového přestupku, sudí Brejník tentokrát volil kartu červené barvy a před Ohnivcem stála velmi nepříjemná čtvrt hodina v oslabení. Senomaty početní výhody nevyužily, na Procházku si napotřetí nepřišly. A jelikož i hostující brejky končily zdviženým praporkem, v některých případech minimálně velmi hraničním, došel zápas až do penaltové loterie, ve které byly Senomaty stoprocentní.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Antonín Polcar, záložník: Soupeř byl v prvním poločase důrazný, my jsme hráli kombinačně. Městečko mělo pár šancí, my jich měli více, ale neproměnili jsme, soupeř po našich chybách ano. Ve druhém poločase jsme se vyvarovali chyb a srovnali jsme. Většinou když prohráváme, tak dostaneme ještě další góly. Nyní tomu tak nebylo, za což jsem velmi rád. Škoda první půle, kde jsme měli šance, ale neproměnili jsme.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: V zápase jsme hráli defenzivněji, Senomaty jsou kombinačním a běhavým mužstvem. Naše práce vzadu ale byla poctivá, pramenily z toho dva protiútoky a poločasové dvougólové vedení. Senomaty se snad v první půli do větší šance pořádně nedostaly. Ve druhém poločase nám začaly docházet síly, dvakrát jsme vzadu propadli a bylo srovnáno. Poté jsme se snažili se zápasem něco udělat, ale okolnosti byly proti nám a bylo už složité se zápasem něco udělat. Penalty už jsou loterií, domácí proměnili všechny. Zápas jsme měli dobře rozehraný, na druhou stranu bod ze Senomat se musí počítat.



Sestavy


SK Senomaty
J. Hornof [-] - M. Fojtík [-] , M. Kokšál [-] , M. Sailer [-] , R. Hůla [-] , L. Mácha [-] , A. Polcar [-] , M. Komín [-] , J. Kodeš [-] , M. Hudák [-] , R. Trešl [-]

SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - M. Tvrz [-] , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] , P. Blabla [-] , V. Zelenka [-] , V. Prokop [-] , O. Kolísek [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , M. Karnafel [-]

ŽK: 50. M. Tvrz , 74. P. Šnídl . ČK: 75. P. Šnídl .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Brejník Aleš - SKLENKA Petr (N), BESTAJOVSKÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů