Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodrážka sestřelil hattrickem tápající Lišany


10

Tomáš Vodrážka - muž zápasu. Právě tento hráč Olešné měl na svědomí hned tři ze čtyř celkových branek a lvím podílem se zasloužil o úvodní vítězství svého týmu. Olešná dala najevo, že se s ní v nejvyšších patrech tabulky musí počítat, naopak Lišany se stále hledají...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešná trestala

První polovina nabídla vyrovnanou podívanou. Domácí hrozili především z přímých kopů Haiflera, hostující brankář Fiedler si ale s každým poradil, byť to někdy nebylo vůbec snadné. Jak se zahrávají přímé kopy? R. Polášek by si mohl otevřít soukromou školu a tuto technickou disciplínu vyučovat. Uběhla úvodní dvacetiminutovka a velezkušený fotbalista zatočil míč z přímáku rovnou do sítě - 0:1. Olešná se dostávala do dalších příležitostí. Lišany podržel mezi třemi tyčemi Řepka, kterého ale nechala domácí obrana na holičkách a vedení hostí dorážkou T. Vodrážky rostlo - 0:2. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Hattrick Vodrážky

Že by Lišany nedržely míč na svých kopačkách, to se říci nedalo. Na držení kulatého nesmyslu se ale nehraje. A když se dělají zbytečné chyby, tak je vítězství na míle daleko. Špatnou rozehrávku lišanského obránce přečetl T. Vodrážka a připsal si svůj druhý gól - 0:3. Hosté si drželi vedení, vsadili na defenzivnější pojetí hry a začalo lišanské dobývání. K vidění bylo dosti šancí, ale také nepřesných pokusů.

 

Když už se nějaká střela ujala a mířila do prostor svatyně, zastavila míči cestu do sítě buď branková konstrukce nebo se skvělým zákrokem prezentoval Fiedler. T. Vodrážka si nechal na závěr zápasu ještě jedno překvapení. Dostal se k němu špatný odkop domácí obrany a šajtlí kolem obránce elegantně završil svůj hattrick - 0:4. V 81. minutě si tak mohl užít potlesk při svém střídání a radovat se spolu s realizačním týmem z cenné výhry.



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Musím říci, že jsme nebyli horším mužstvem. Snažili jsme se kombinovat, ale nepřicházely finální přihrávky, které by zkušenou obranu Olešné překvapily. Ta hrála účinný fotbal, nijak nevymýšlela a byla efektivní. Bohužel i přes nějaké šance bychom branku ani po dalších třiceti minutách nedali. I přesto musíme začít se sebou něco dělat, aby se takové zápasy již neopakovaly.

FC Olešná
Miloslav Doležal, trenér: Do zápasu v Lišanech jsme vstupovali v kombinované sestavě a v úvodu darovali domácím několik standartek, z nichž zejména střelecké pokusy Haiflera byly nebezpečné. Jenže Fiedler byl pozorný a udržel čisté konto. Naopak R. Polášek se z trestného kopu nemýlil a o minutu později T. Vodrážka zvýšil. Od té doby jsme hráli pozorně zezadu a ve druhé půli ještě navýšili skóre po porádních trefách T. Vodrážky na rozdíl čtyř branek. Toto skóre jsme udrželi až do konce. K výkonu hráčů musím říci, že podali kolektivní, bojovný, soustředěný výkon, splnili až na malé chybičky předzápasové pokyny a dovolím si tvrdit, že jsme zaslouženě vyhráli. Týmu ještě jednou za předvedený výkon děkuji.



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , L. Hanzl [-] , V. Hamouz [-] (86. M. Bagi [-] ) , V. Mutinský [-] , D. Roušavý [-] , P. Kindl [-] , M. Medřický [-] , J. Paseka [-] (84. P. Ledvinka [-] ) , T. Hrbek [-] , J. Feher [-]

FC Olešná
V. Fiedler [-] - T. Vodrážka [-] (81. P. Kollmann [-] ) , J. Černý [-] (84. S. Fiala [-] ) , Z. Přibík [-] , Z. Křováček [-] , A. Hlavsa [-] , L. Vrbata [-] , K. Ivančík [-] , P. Bučák [-] , R. Polášek [-] , F. Laki [-]

ŽK: 14. J. Feher , 88. L. Hanzl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefara Milan - KINKAL Martin (N), HELEBRANT Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích