4:3p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuklaty odjíždějí z Ratboře ´jenom´ s bodem


Branky


16

Nejprve to vypadalo na tři body pro hosty, pak na žádný a nakonec minimálně na jeden. V penaltách tentokrát hráči Čechie  neuspěli, ale kýžený bod vydolovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šok pro domácí přišel ve třetí minutě

„Přijeli jsme hlavně neudělat ostudu“, začal komentovat sestavu trenér hostů Jiří Halgaš: „Chybí nám devět hráčů minulé základní sestavy.“

 

Někteří diváci se ještě ani nestačili usadit, když rozhodčí píská proti domácímu Slavoji penaltu za hraní Mbemby rukou v šestnáctce. Míč si staví Michal Pytloun a začíná své galapředstavení – 0:1.

 

Domácí zvládli vyrovnat ale rychle a také ze standardní situace. Trestný kop trefil bravurně Joel Mbemba – 1:1 a odčinil tak předchozí penaltu. Úvodní branka domácí sice přibrzdila, ale po vyrovnání rychle přebírají vládu na hřišti. Přicházejí i šance, standardní situace, ale s jejich proměňováním je to horší a tak až do dvaatřicáté minuty svítí na ukazateli stále nerozhodný stav.

 

Poté ale hráči Čechie předvedli rychlý protiútok, který přesnou střelou k tyči zakončil po kombinaci s Patačikem opět Michal Pytloun – 1:2. A Ratboř má zase co dohánět. A to ještě hostující Procházka trefil v dobré pozici jen ležícího gólmana Slavoje.

Slavoj stav otočil

Pět minut po přestávce zařídil vyrovnání Michal Kopecký, který si vyskočil na centrovaný míč Biška a hlavou překonal Pazderu – 2:2.

 

Od té doby je na hřišti jediný tým, šance stíhá šanci. Kopeckého vychytal brankář Čechie, Mbemba mířil šikovně k tyči, ale i tam byl Pazdera včas. Jedna střela za druhou míří na bránu Tuklat, ale buď je zblokovaná obětavými obránci, nebo ji kryje gólman a nebo letí mimo zařízení.

 

Až patnáct minut před koncem se prodral středem Zbyněk Gembiczki a prostřelil Pazderu – 3:2. Zdálo se být vše na dobré cestě, zvlášť když domácí nepolevovali a tvořili si další šance.

 

Sedm minut před koncem přišel o míč Kopecký, hosté dostali míč do šestnáctky, ale tam jej obránci Slavoje odvrátili dlouhým odkopem. Za míčem sprintuje snad pět, šest hráčů domácích a muži v zeleném se volným krokem vrací. Toto se však vzápětí stalo výhodou. Pazdera míč sebral, okamžitě jej poslal na druhou polovinu hřiště, po levém křídle pláchl Votava  a poslal míč přesně na kopačky Michala Pytlouna, který už si se situací věděl rady a poslal míč nechytatelně pod klacek – 3:3.

 

V poslední minutě mohl pro domácí zařídit tři body Biško, který po rohu trefil hlavou míč do břevna, od něj na brankovou čáru a ven z branky. Remíza, zápas končí a rozhodují penalty.

Druhý bod potvrdil Radek Biško

Tuklaty už neměly síly na penalty. Kassa byl ve druhé sérii neúspěšný, když trefil jen břevno, ve třetí vychytal Votavu Jeřábek, ale rozhodčí nechal kop opakovat pro předčasný pohyb gólmana. A svůj druhý pokus poslal Votava jen do tyče. Druhý bod potvrdil čtvrtým pokusem Biško.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Tento zápas se nevyvíjel podle našich představ. V prvních minutách sudí pískl penaltu za údajnou ruku Mbemby. Nám se podařilo vyrovnat ze standardní situace. Bohužel nás hosté opět potrestali. Utkání se nám podařilo otočit, místo toho abychom si výsledek pohlídali, tak necháme soupeře vyrovnat. Měli jsme více míč v držení, ale neproměňujeme šance. V závěru ještě přijde zkrat Kovaříka, který se nechal nepochopitelně vyloučit. Zbytečně jsme soupeři darovali bodík. Příští zápas jedeme do Velimi, kde to nebude vůbec jednoduché.

Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: Chtěli jsme hlavně ztížit co nejvíce domácím průběh utkání. Ale přes převahu Ratboře jsme v poločase vedli. Druhý poločas jsme chtěli co nejdéle držet vedení, ale domácí vyrovnali hned po pěti minutách. Pak jsme museli vystřídat našeho benjamínka Klepetka, kterému docházely síly, ale svoji premiéru v patnácti letech zvládl výborným výkonem. Pak jsme museli odolávat obrovskému tlaku domácích, ale čtvrt hodiny před koncem jdou stejně do vedení. Vážím si toho, že to kluci nezabalili a ještě se nám podařilo vyrovnat, což zřejmě domácí neunesli a za nesportovní chování byl vyloučen Kovařík. Chci poděkovat klukům z gardy Vyhnalovi a Vebrovi, že nám šli pomoct, taky klukům z dorostu a pogratulovat musím ke střelecké explozi M. Pytlounovi, který nás dotáhl k bodu.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - M. Adámek [-] , A. Brant [-] , Z. Gembiczki [-] , L. Vohnický [-] , R. Biško [-] , M. Kopecký [-] , M. Uher [-] (46. J. Kovařík [-] ) , J. Mbemba [-] , T. Beran [-] , D. Kemza [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Klepetko [-] (55. L. Blaščok [-] ) , M. Procházka [-] , M. Kassa [-] , Š. Votava [-] , J. Vébr [-] , V. Lachman [-] , J. Vyhnal [-] , P. Jambor [-] (86. V. Bartoš [-] ) , P. Patáčik [-] , M. Pytloun [-]

Hráči zápasu: D. Kemza - M. Pytloun .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Suchý Aleš - DOBEŠ Jan (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: Filip Kubalík
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Letos se mi zdá hra obou celků srovnatelná, loni uspěla Ratboř 3:0. Záležet může na maličkostech, možná budou rozhodovat sestavy, resp. absence.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích