0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 14:30

18.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po úspěchu v Záchlumí a při hlasování přišla studená sprcha, Přimda narazila na Planou


Branky


0

Přimda se sice na jaře dokázala hodně zvednout, ale v souboji s Planou jí to v podstatě k ničemu nebylo. Lídr měl zkrátka opět vše pod kontrolou a Přimda tahala celou dobu za kratší konec provazu. Planá si od začátku utkání kontrolovala a soupeři nedala prakticky žádnou šanci, a tak se Tatran nezmohl na jediný gól. A opět tedy musíme zmínit skvělé plánské statistiky. Ve čtyřech jarních zápasech Planá inkasovala pouze jednou, což znamená další ti čistá konta pro brankáře Švarcbeka, mimochodem v řadě a dohromady i s podzimem pouze devět inkasovaných branek. To je dohromady 0,5 inkasované branky na zápas, neuvěřitelné. Zároveň si Planá také drží nejvyšší gólový průměr ze všech týmů, a sice 5,2 vstřelených branek na zápas. Neuvěřitelné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá hru kontrolovala

Planá si byla vědoma toho, že kvality jsou na její straně a vše má jen ve svých rukách. Takže hrála zpočátku trochu opatrněji, držela balón a soupeřovy řady překonávala postupně a v klidu, aby nudělal na těžkém terénu žádnou zbytečnou chybu. Přimda se v podstatě jen bránila a doufala, že si co nejdéle udrží čistý štít, ale v podstaě bylo jen otázkou času, kdy se hosté konečně trefí. Na to potřebovala Planá jen dvacet minut, po kterých dokázal otevřít skóre Radek Pánek. A aby toho nebylo málo, tak o čtyři minuty déle ještě navýšil stav Petr Brožíček a Planá byla na koni. Vše měla pod kontrolou a čekalo jí pohodlné utkání. Jelikož se tak už nikam netlačila, poločas také stavem 2:0 pro hosty končil.

Totožný průběh zajistil Švarcbekovi další nulu

Přimda se téměř na nic nezmohla. Také druhá půle se totiž odehrávala v režii Plané, která měla stále vše pod kontrolou. Opět se trefila až chvíli po uplynutí dvaceti minut a oěpt velmi rychle dvakrát v krátkém sledu, čímž domácí tým definitivně odrovnala. Během dvou minut se totiž trefili Giuseppe Lanfranchi a Tomáš Vomáčka. Ve zyblých minutách už tak Planá jen kontrolovala opatrně hru a snažila se uhájit další čisté konto brankáře Švarcbeka, což se jí nakoenc bez potíží podařilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Přimda
Milan Růžička (Tatran Přimda): Výsledek mluví za vše. Planá byla o třídu lepší a my jsme celou dobu tahali za kratší konec. Sice jsme měli trochu oslabenou sestavu, ale to na věci asi beztak nic neměnilo. Přesto si myslím, že jsme hráli dobře a celý tým musím pochválit. Na Planou jsme zkrátka neměli.

FK Planá
FK Planá: Planá se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Tatran Přimda
J. Kůst [-] - J. Vondráček [-] (50. D. Vokroj [-] ) , D. Nguyen [-] (84. J. Toman [-] ) , M. Vokroj [-] , T. Malý [-] , J. Karásek [-] , V. Ovsjannikov [-] , D. Ferdinandy [-] , J. Hečko [-] , J. Svoboda [-] , T. Le [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - P. Bernas [-] , O. Suchý [-] , D. Sovka [-] (81. F. Šatra [-] ) , J. Kopča [-] (40. T. Böhm [-] ) - G. Lanfranchi [-] , D. Sovka [-] , P. Brožíček [-] , R. Pánek [-] - T. Vomáčka [-] , J. Pešta [-] (78. L. Švejda [-] )

ŽK: 27. J. Svoboda , 43. D. Nguyen , 78. V. Ovsjannikov - 33. P. Brožíček , 56. O. Suchý , 65. D. Sovka .
Místo: Přimda. Počet diváků: 69. Rozhodčí: Friedenberger Robert - VOKROJ Miloslav (N), LAURENČÍK Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.