3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Louky potvrdily dobrou podzimní formu a poradily si s Kostelcem u Zlína


Branky


15

V Loukách se představili hráči z Kostelce u Zlína a po deseti minutách zaskočili domácí celek úvodní brankou. Louky srovnali až po půlhodině hry kanonýrem Petrem Jančou. Domácí přidali Pavelkou druhou trefu a výhru pečetil svojí druhou brankou Janča.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

"Do zápasu jsme chtěli vstoupit s jednoznačným cílem uběhat soupeře, který disponuje velmi zkušeným kádrem. Hned ve 2. minutě jsme mohli jít do vedení, když to Pavelka zkoušel z vlastní poloviny hřiště na vyběhnutého golmana, ale trefil pouze tyč. Od prvních chvil jsme hrozili hlavně průniky ze stran, ale nevyřešili jsme je dobře i díky mladému Šeligovi, který ještě před rokem působil jako brankář v kádru louckého dorostu. Byli jsme jasně lepší, ale přišel první roh soupeře, který na první tyči trefil krásně hlavou Dočkal - 0:1 v 11. minutě. Vypadli jsme z rytmu a chvíli nám trvalo, než jsme se zase našli, vázla nám najednou kombinace a soupeř se bez problémů stíhal vracet za míč a navíc ještě hrozit z jednoduchých brejků. Zhruba ve 25. minutě jsme se dostali konečně do tempa a začali naplňovat představy trenérů Kuny s Gottwaldem, hráli jsme rychle, soupeř přestával stíhat. Po rohovém kopu měl na zadní tyči na hlavě vyrovnání Ondřej Sadil, ale mířil těsně nad, zanedlouho i jeho mladší bratr Marek pálil z vápna těsně vedle a Janču vychytal bravurně Šeliga. Ve 30. minutě však už vyrovnáno bylo, míč propadl po souboji za vápnem k Jančovi a ten střelou k pravé tyči potěšil diváky - 1:1. Bylo nás plné hřiště, ve 37. minutě prošel do vápna v rychlosti Dlouhý, byl faulován, nicméně nařízenou penaltu Janoty vystihl dobře chytající Šeliga. Když už poločas směřoval k remízovému stavu, dostal míč na hranici ofsajdu do situace 2 na 1 Janča, zatáhl míč do vápna a předložil lahůdku Pavelkovi - 2:1," hodnotí duel činovník SK Louky Michal Novák.    

Domácí dokázali utkání ještě otočit

"Ve druhé půli jsme však přestali hrát a lepší na míči byli kostelečtí. Mohlo být záhy vyrovnáno, když jeden z našich hráčů uklouzl a hostující útočník šel sám na bránu, ale Neubauer byl proti.  Naštěstí nás uklidnila 53. minuta, kdy prostrčil Janota krásně míč na pravém křídle na rozběhnutého Pavelku, který jej poslal přes celé vápno na zadní tyč a tam uklízel volný Janča - 3:1. Hosty jsme mohli dostat zpět do zápasu v 70. minutě, kdy náš obránce ve snaze odkopnout míč nastřelil svého spoluhráče a Kostelec šel opět sám na bránu, ale ani tentokrát Neubauer pohromu nedopustil. Naopak zvýšit mohl po centru do vápna na zadní tyči kapitán Mikač, ale pálil nad. Do konce utkání se už nic zásadního nestalo a body zůstaly zaslouženě doma," viděl druhou půli činovník SK Louky Michal Novák.


Ohlasy k zápasu


SK Louky
Michal Novák, činovník: Po celý zápas (až na pár drobných pasáží hry) jsme byli lepší, nebezpečnější a soupeř měl problémy s naší rychlosti. Hráči potvrdili, že jsou velmi dobře fyzicky připraveni a dnes to bylo znát. Kostelec nás však pozlobil důrazem, jeho hráči byli vyšší, těžší a zkušenější.

TJ Sokol Kostelec-Zlín, z.s.
facebook Kostelce:



Sestavy


SK Louky
T. Neubauer [-] - M. Sadil [-] (85. T. Caudr [-] ) , R. Mikač [-] , R. Kadlík [-] , O. Sadil [-] (71. V. Svozil [-] ) , T. Nezval [-] (19. Š. Hercik [-] ) , M. Pavelka [-] , P. Janča [-] (81. M. Bača [-] ) , M. Janota [-] , D. Dlouhý [-] (46. S. Kuna [-] ) , P. Kuchárek [-]

TJ Sokol Kostelec-Zlín, z.s.
D. Šeliga [-] - J. Krajča [-] , M. Okénka [-] , T. Vítek [-] - J. Krhůtek [-] (19. V. Karpeka [-] ) , T. Křenek [-] (71. S. Červenka [-] ) , P. Soška [-] , R. Korvas [-] (75. O. Hanáček [-] ) - R. Novotný [-] , P. Dočkal [-] , M. Plechač [-] (59. D. Grác [-] )

ŽK: 62. M. Pavelka - 46. M. Okénka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - DOBIÁŠ Adam, JANOTA Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Slovák
Tip experta: výhra domácích

Louky v domácí prostředí Kostelec porazí

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 13 29:11 28
2 FC Fryšták 13 37:19 27
3 SFK Elko Holešov B 13 39:14 27
4 Hvozdná 13 26:21 23
5 SK Březnice 13 28:32 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 16
2 Jan Večeřa 13
3 Jakub Chudárek 11
4 Tomáš Janíček 11
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 50 54,9% 1
2 Jiří Kadlík 41 51,3% 0
3 Tomáš Krejča 35 53,0% 0
4 Ladislav Beran 34 49,3% 0
5 Libor Adamik 31 55,4% 0
Zobrazit celou tabulku