1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek zvládl duel v Dobřívě a trhl se ze spodních pater tabulky!


Branky


0

Souboj dvou celků, které dělily před vzájemným duelem pouhé dva body, zvládli lépe hosté, kteří se tak trhli až na průběžnou osmou příčku.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ještě než se stihla necelá stovka přítomných fanoušků, kteří si našli cestu při nedělním odpoledni přímo na stadion, uvelebit na svých místech, trhli se do vedení hosté. Po necelých šedesáti vteřinách hry se totiž v pokutovém území domácích nejlépe zorientoval Jiří Hrubý a dorážkou dokázal kulatý nesmysl dopravit až do sítě. Dobřív se však nenechala zaskočit a za necelou čtvrt hodinku hry bylo vyrovnáno. Ve třinácté minutě se velmi obdobným způsobem zapsal na listinu střelců i Tomáš Sekyra, jenž využil skrumáže před Volákem. Jenže Hrádek se nedal a brzy si vzal vedení zpět. Josef Valdhans se zjevil s míčem u kopaček ve velkém vápně soupeře a umístěnou ranou vrátil svým barvám vedení. Více se již do prvního poločasu nevešlo a vše tak měla rozseknout až půle druhá. 

 

 

A tak se také stalo. Dlouho napínavý duel nakonec Hrádek definitivně rozetnul ve čtyřiaosmdesáté minutě, když Lukáš Nový uspěl svou ranou z poměrně ostrého úhlu. Duel dvou celků, které shodně padly třikrát v řadě a v posledním kole navíc o sedm branek, tak nakonec pro sebe uzmuli hosté, kteří se vzdálili spodním říčkám a jsou aktuálně již osmí, domácí naopak třináctí.       



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobřív
Jiří Ondřejíček (TJ Sokol Dobřív): „Neproměnili jsme v prvním poločase svoje šance a soupeř ve druhé půli přidal třetí gól. Ten zápas zlomil. Jinak bych řekl, že to byl remízový zápas.“

TJ Hrádek
Řepka Vratislav (TJ Hrádek): „Myslím si, že jsme mohli dát mnohem více gólů. Měl jsme totiž mraky neproměněných šancí.“



Sestavy


TJ Sokol Dobřív
J. Dřímal [-] - D. Hlaváček [-] - T. Sekyra [-] , T. Koudelka [-] , B. Mikulík [-] - K. Hlavička [-] , K. Vileta [-] - M. Kolkop [-] (62. V. Vild [-] ) , P. Ondřejíček [-] , P. Dvořák [-] (46. J. Monhart [-] ) , F. Koudelka [-]

TJ Hrádek
J. Volák [-] - T. Tvrz [-] (46. V. Desort [-] ) , P. Kreidl [-] , J. Hrubý [-] , L. Nový [-] (90. L. Trnka [-] ) , J. Kasl [-] , A. Pérez [-] , J. Valdhans [-] , P. Řepka [-] , A. Beran [-] , M. Král [-] (38. D. Vilém [-] )

ŽK: 3. D. Hlaváček , 68. F. Koudelka , 70. K. Hlavička - 81. P. Řepka , 81. P. Kreidl .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - ŠŤASTNÝ Jiří (N), ŠOLAR Viktor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.