Roubal přestřílel Zruč


Branky


16. T. Roubal , 30. T. Roubal , 62. T. Roubal - 70. D. Mošna , 74. A. Král
36

Poslední zápas před plánovaným přerušením soutěže hrál doma Rapid proti Zruči - bez diváků v sychravém počasí. Svého domácího prostředí stejně, jako ve středeční dohrávce Rapid využil a bodově se posunul doprostřed tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Rapid po poločase vedl

Rapid nabuzený první domácí výhrou ve středeční dohrávce začal velmi dobře a hned v 16. minutě se prosadil Roubal po rohovém kopu Harmadyho hlavou. Ten se vzhledem ke svému dřívějšímu působišti v Druztové chtěl proti rivalovi ze Zruče vytáhnout. A to se mu celkem dařilo. Po přesném centru Ledviny skóroval opět hlavou podruhé po půl hodině hry. Zruč se osmělila nebezpečnou střelou zpoza šestnáctky, kterou Liška ale kontroloval mimo. Rapid byl v prvním poločase o dost aktivnější a tak odešel do kabin s dvoubrankovým náskokem.

Roubalův hattrick na Zruč stačil

Domácí nechtěli polevit a hosty ze Zruče zamkli na své polovině. Z další svojí šance opět skóroval Roubal, kdy propálil hostujícího gólmana v úniku tváří v tvář a zkompletoval tak čistý hattrick. Vypadalo to na ještě větší příděl, domácí ale prostřídali sestavu, aby se do hry dostala i početná lavička a začaly se dít věci. Zruč nesložila zbraně a v 70. minutě snížil po hrubce ve středu obrany Mošna, aby ho za čtyři minuty napodobil dorážející Král a bylo to pouze o jednu branku. Hlavička původně skončila pouze na tyči za Liškou. Zbytek zápasu byl tedy celkem otevřený, ale domácí si to již pohlídali a Zruč už do další velké příležitosti nepustili.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Roman Klekner, hráč domácích: Druhý zápas během pár dnů na domácím hřišti jsme začali dobře, soupeře jsme se snažili rychle napadat a hrozit převážně ze stran, což se nám dařilo. Poločas pro nás skončil zaslouženě 2:0. Konečně jsme také chytli start i ve druhém poločase a naší aktivní hrou se nám podařila vstřelit třetí branka. Bohužel jsme si zápas opět zkomplikovali sami, když jsme nedokázali využít dalších šancí a naopak soupeře nechali dotáhnout na rozdíl jednoho gólu. Naštěstí se nám to však podařilo udržet a další hodně cenné 3 body zůstaly doma.




Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 10. 2020 19:25
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 14:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 13:55

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 11:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 08:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 00:55

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: David Křížek
Tip experta: výhra hostů

Na Rapidu se nehraje vůbec jednoduše, navíc Zruč má zatím dost nevyrovnané výkony, přesto ale věřím více jí.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza