Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2020 15:30

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid neměl nic jistého až do samotného závěru


Branky


32

Na Rapidu panovalo vcelku nevlídné počasí a během zápasu hodně pršelo. Jednalo se o dohrávku kvůli nezpůsobilému terénu z předminulého víkendu a počasí jakoby i tento zápas chtělo odpískat. Silnější vítr a déšť nakonec nebyly takovou překážkou, jako v řádném hracím termínu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapid do přestávky otočil vývoj zápasu

Už v deváté minutě se do velmi slibné příležitosti, po autovém vhazování, dostal nepomucký Matyáš Kašpar, který domácího brankáře Lišku překvapil střelou na přední tyč a poslal Nepomuk do vedení. To hostům ale dlouho nevydrželo. Po nedůrazu na středu hřiště se na zteč vydal domácí kapitán Jan Harmady, který rozehrál doleva na Jiřího Šindeláře. Ten následně posílal míč zpět do vápna, kde jej vyrazil nepomucký brankář Baroch pouze na nohu Harmadyho a ten ve 14. minutě uklízel do prázdné brány. 

Ve 23. minutě mohl domácí dostat do vedení Miroslav Čupalka, který si výborně naskočil na centr Romana Kleknera, ale střelu hlavou poslal 5 cm nad převno Barochovy brány. Následně hřiště zasáhl silný déšť, který vyhnal pár přítomných diváků pod přístřešky a přítomný kameraman měl plné ruce práce svou techniku uchránit před zkratem. Počasí značně poznamenalo průběh zápasu. Přihrávky postrádaly přesnost a k zakončení se týmy téměř nedostaly. Až v nastaveném čase prosadili domácí z rohového kopu - branku na 2:1 vstřelil Daniel Kořenek.

Rapid vedení udržel až do konce a připsal si na domácí půdě poprvé plný bodový zisk

Ve 48. minutě nalezl dlouhým výhozem brankář hostů Antonína Viktoru, který rozehrál na pravou stranu hřiště a následný centrovaný míč domácí Liška jen vyrazil pod nohy Marka Šafandy, který měl stejně jednoduchou situaci, jako v prvním poločase na stejnou branku Harmady - 2:2. Remízový stav dlouho nevydržel. O pět minut později dostali domácí výhodu volného přímého kopu z pravé strany, ke kterému se postavil kapitán Harmady, prudkým nízkým balónem vyzval na přední tyči Josefa Kadlece a ten se v zakončení nemýlil. 

Zbytek zápasu se Nepomuk dlouhými nákopy a několika standardkami snažil o vyrovnání, ale Rapid už nic takového nedopustil a připsal si plný bodový zisk, a to na domácí půdě v letošní sezóně vůbec poprvé.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - J. Buček [-] (46. P. Salvét [-] ) , J. Ledvina [-] (88. M. Milota [-] ) , T. Roubal [-] (72. P. Filipčík [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] , J. Šindelář [-] , D. Kořenek [-] , D. Tarhaj [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - A. Viktora [-] , D. Šmíd [-] , M. Kašpar [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (64. J. Nový [-] ) , J. Kozák [-] (64. R. Rous [-] ) , M. Šafanda [-] (81. M. Baran [-] ) , T. Voráček [-] , J. Ticháček [-] (56. P. Váňa [-] )

ŽK: 59. M. Čupalka , 87. P. Filipčík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jevgenij Čižikov
Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích