1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:30

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov dosud neprohrál a drží druhou příčku


Branky


34

I když byli v zápase více aktivnější domácí fotbalisté, hosté potvrdili, že moc branek nedostávají. S tímto zápasem mají na kontě pouhé 4 obdržené branky, tedy jednu na zápas. Pro domácí pak nemluvil kladně ani fakt, že doma ještě nezískali ani bod a i když si v tomto zápase možná zasloužili více než jeden, budou muset směrem dopředu ještě zapracovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zatažený Holýšov se bránil zuby nehty

Rapid byl v prvním poločase velice aktivní. Holýšov se prakticky nedostal za svou polovinu a snažil se spíše bránit v hlubokém bloku. Ve 24. minutě našel před brankou přesným centrem velmi aktivní Klekner Roubala, který se nemýlil a připsal si tak již 3. branku v sezóně. O pár minut později byla k vidění velmi podobná akce, ale Kadlec po další přihrávce Kleknera namířil jen do břevna. K závěru poločasu vypadal jeden z nebezpečných zákroků na možnost odpískání penalty, ale sudí Bogdan zákrok na Koreluse jako "šlapák" nevyhodnotil. Nejnebezpečnější situace u domácí branky tak nastala paradoxně až při malé domů, kdy míč poskakoval na velmi špatném terénu do výše kolen, ale Liška si se situací poradil.

Šperl uzemnil domácím elán

Do druhého poločasu vkročili lépe hosté. Už v 55. minutě vyrovnal holýšovský kanonýr a spolu s Kropáčkem a Kramerem prozatímní nejlepší střelec soutěže, Šperl, který se dostal po rohu k odraženému míči a procedil míč nejdříve přes dva hráče domácích a ve skluzu i skrz gólmana Lišku. Domácí byli opařeni a dalších 15 minut se vůbec nemohli vrátit do zápasu. Nakonec se hra opět vyrovnala a vypadalo to, že domácí překlopí zápas na svou stranu, ale Ledvinu vychytal Švihořík a Čupalkovu hlavičku z brankové čáry odklidil obránce.

Druhý bod berou hosté

V penaltovém rozstřelu byli o jeden gól lepší hosté z Holýšova a tak si trochu šťastně odvezli 2 body. Penaltové skóre bylo 4:5.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Daniel Matějka, hráč domácích: Je to vlastně již třetí domácí zápas, který jsme určitě nebyli horším týmem, spíše naopak. Jeden bod je po celkovém vývoji utkání určitě ztráta. Věřím ale, že si náš mladý tým začíná sedat a velmi brzy se k nám fotbalové štěstí přikloní. Zkusíme to hned další týden ve Vejprnicích.




Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - J. Ledvina [-] (79. M. Žemlička [-] ) , P. Korelus [-] (68. M. Čupalka [-] ) , T. Roubal [-] , J. Harmady [-] , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] , J. Šindelář [-] , J. Buček [-] , D. Kořenek [-] , D. Tarhaj [-]

FK Holýšov
J. Švihořík [-] - P. Trhlík [-] (22. J. Vítek [-] ) , D. Šobr [-] , R. Kraus [-] , D. Zavadil [-] , V. Šperl [-] (68. L. Polák [-] ) , T. Michálek [-] , T. Vítek [-] (88. J. Valachovič [-] ) , M. Černohorský [-] , R. Remiáš [-] , J. Vnouček [-]

ŽK: 81. D. Tarhaj , 88. J. Buček - 72. J. Vnouček .
Hráči zápasu: R. Klekner - V. Šperl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - PICEK Lukáš, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Radek Hřebík
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že Holýšov poprvé ztratí body. Doma to Rapid ukope.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza