0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov neproměnil penaltu a doma prohrál


Branky


28

V Tlumačově se ve druhém poločase několikrát zažlutilo na straně hostů, domácí měli výhodu pokutového kopu i přesto tento duel nezvlídli a Rapid si odvezl výhru 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roubal dal branku do šatny

Rapid byl prvních 20 minut aktivnější a vytvořil si 3 slibné šance. Úspěšný však nebyl ani Kadlec, který málem nachytal domácího gólmana při jeho rozehrávce a ani Klekner, který po pěkném signálu trefil jen domácího obránce. Domácí Tlumačov se nedostával tolik do přímého zakončení ze hry, ale vytvořil si několik pěkných příležitostí z rohových kopů, čehož se snažili využít jejich vysocí hráči. Avšak neúspěšně. Zdálo se, že do konce poločasu žádná branka nepadne, to by ale nesměl s dálky napřáhnout plzeňský Klekner, který orazítkoval tyč, aby pohotově dorážel Roubal.

Nevyužitá penalta se trestá

Do druhé půle se trochu přiostřilo. Domácí hrozili pouze ze standardních situací a dlouhých nákopů stopera, který často atakoval i od své branky vápno hostů. Po hodině hry rozehrál sudí mariáš. K překvapení všech ale nebyl vyloučen domácí kapitán Leitl, který mstil svého spoluhráče po faulu Kořenka a nakonec viděl jen tmavě žlutou kartu. Od té doby byla hra rozkouskovaná. Samé fauly a emoce. Leitl si pak došel pro penaltu, kterou ale domácím lapil rapidský Liška. Salvét ještě nastřelil další tyč pěknou ranou zpoza vápna. A jelikož domácí své možnosti nevyužili, rozhodl definitivně o výhře hostů v nastavení Filipčík, který využil protiůtok po ose Harmady - Maur.



Ohlasy k zápasu



SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa - trenér hostů: Hodně cenné vítězství z venku s těžkým soupeřem. Obě mužstva si v 1. pol. vytvořila šance, ale gól jsme vstřelili až v 45 min. my. Ve druhé půli byli domácí aktivnější a kopali i penaltu, kterou ale náš gólman skvěle zlikvidoval, a to asi rozhodlo. V závěru jsme z brejku přidali 2. gól. Pro diváky určitě zajímavý zápas plný emocí a zajímavých situací.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - V. Fořt [-] , J. Malík [-] , M. Džugan [-] , L. Leitl [-] , D. Kobes [-] (61. K. Hamor [-] ) , J. Pfeifer [-] (80. R. Šindelář [-] ) , T. Šindelář [-] (61. J. Minařík [-] ) , M. Wolf [-] , D. Žák [-] , F. Copák [-]

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - J. Ledvina [-] (63. P. Korelus [-] ) , T. Roubal [-] (80. M. Maur [-] ) , J. Harmady [-] , P. Salvét [-] , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] (90. P. Filipčík [-] ) , J. Šindelář [-] , J. Buček [-] , D. Kořenek [-] , D. Tarhaj [-]

ŽK: 69. L. Leitl - 69. D. Kořenek , 71. J. Harmady , 90. M. Maur , 90. P. Filipčík .
Hráči zápasu: D. Kořenek , J. Liška .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - MIFKOVÁ Hedvika, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Tipuji, že si díky svému důrazu a výhodě domácího prostředí připíše tři body Tlumačov.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů