Slavonice doma nečekaně prohrály se Starým Hobzím


Branky


86. J. Anděl - 31. P. Zejda , 90. Z. Fišer
19

V sobotu, 10. října 2020 se na slavonickém fotbalovém stadionu konalo derby mezi domácími Slavonicemi a hosty ze Starého Hobzí. O motivaci tedy bylo postaráno, počasí nám přálo, akorát diváci chyběli, tedy zdánlivě, skalní fandové se v hojném počtu sešli za branami stadionu a dávali o sobě náležitě znát, tímto jim za podporu náležitě DĚKUJEME!!! Domácí Slavonice nastoupili bez dvou záložníků základní sestavy, což se v průběhu utkání ukázalo jako klíčové.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

Od počátku prvního poločasu byli domácí silní na míči, soupeře přehrávali, ale nevytvořili si žádnou střeleckou příležitost, to trvalo do pětadvacáté minuty. Od 25. minuty se karta začala obracet, hosté ze Starého Hobzí postupně přebírali taktovku nad utkáním. Ve 31. minutě to hobeští potvrdili vstřelením branky, kterou vsítil z přímého volného kopu zkušeně, přízemní střelou kolem zdi, ke vzdálenější tyči Pavel Zejda. Hosté si zbývající minuty od vstřelení branky pohlídali a domácí k ničemu nepustili.

 

Domácím těsně před koncem utekl alespoň bod

Druhý poločas chtěli domácí začít aktivně a následně výsledek zvrátit a zvítězit. Od počátku druhého poločasu to ze strany domácích byla spíše herní křeč. Hosté domácím s lehkostí odebírali míče, útočili, bavili se hrou. Občas se na hřišti zajiskřilo, což s přibývajícím časem nabývalo na intenzitě, zejména na stranu rozhodčího. Frustrace z předvedené hry a některých výroků rozhodčího byla velká, zejména u trenéra domácích, kterému byla udělena červená karta, a musel se poroučet na tribunu, to probíhala 76. minuta. Na domácí straně přistály tři žluté karty, naštěstí se vše obešlo bez karty červené. Atmosféra v té chvíli byla „hustá“. Domácí, namotivováni vývojem utkání se začali tlačit do útoku a po nepovedeném centru z levé strany se jim v 86. minutě podařilo vsítit branku, šťastným střelcem byl šestnáctiletý levý obránce Jakub Anděl. Po rozehrání ze středového kruhu se domácí zmocnili míče, podnikli útok po pravé straně hřiště, kde u postranní čáry došlo k faulu hostujícího hráče. Po odpískání, Hobezký Jan Habr plivnul faulovanému domácímu hráči do obličeje a byl nekompromisně v 87. minutě vyloučen. Od této chvíle se domácí vrhli do útoku, remíza jim nestačila a chtěli v posledních minutách zvrátit výsledek na vlastní stranu. Zbrklé útočné akce, končili u hostujících hráčů, kteří je bezpečně odvraceli a snažili se hrát na protiútoky. V 93. minutě hobeští protiútokem do otevřené obrany završili zmar domácího mužstva a vsítili Zdeňkem Fišerem rozhodující gól na 1:2. 

Autor: Martin Skoumal

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavonice
Martin Skoumal (vedoucí mužstva): Věděli jsme, že nás čeká mužstvo, které umí a chce hrát fotbal, připravili jsme se na něj, ale nic se nám nedařilo, kazili jsme přihrávky, nedostávali jsme se ke střelbě, standardní situace se taktéž nedařili. Chyběl nám klid na kopačkách, kreativita a moment překvapení, všechno nám trvalo a soupeř toho využíval a celkem pohodlně získával naše ztracené míče a výsledek si hlídal. Vyrovnání přišlo pozdě, tak jako v utkání proti Včelnici B. Bohužel jsme se vrhli do bezhlavého útočení, protože nic než výhru jsme nebrali, teď víme, že to byla chyba. Na druhou stranu je tuto prohru brát jako ponaučení do dalších utkání, pokud ještě v tomto roce nějaká budou. Ke konci zápasu se zajiskřilo, vzplanuly vášně, došlo k urážkám rozhodčího, jak z realizačního týmu domácích, tak z technického zabezpečení zápasu, což bylo uvedeno v zápise. Uvnitř realizačního týmu si to vyříkáme, to k fotbalu patří. Ostatní nechávám bez komentáře. Ještě jednou děkuji za podporu fanouškům našeho fotbalu, které neodradilo ani uzavření stadionu a fandili nám za plotem….!!! DĚKUJEME !!!.




Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 10. 2020 07:14
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 09:37
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 07:38
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Martin Skoumal
Tip experta: výhra domácích

Jedná se o malé derby, ale domácí po povedeném zápase ve Strmilově budou chtít pokračovat v nastaveném trendu a soupeře porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích